Hakkliharoog lillkapsa katte all

Ei midagi peent, ei midagi rasket, vaid lihtne, kuid väheke teistmoodi argiõhtune toidukord, taaskord. 🙂 

400 gr hakkliha
1 suurem porgand
2 dl külmutatud rohelisi herneid
1 sibul
2 dl tomatipüreed
2 küüslauguküünt
1 lillkapsa pea
0,5 dl piima
1 spl võid
1 dl riivitud juustu
1 tl kuivatatud punet
soola
pipart

Hakklihavorm lillkapsa katte all

Tükelda lillkapsas õisikuteks ja keeda soolaga maitsestatud vees pehmeks. Kuumuta kergelt piim ning sulata selles või. Püreesta lillkapsas ning sega juurde piima-või segu. Maitsesta soola ja pipraga.
Tükelda porgand kuubikuteks, haki sibul. Pruunista pannil õlis hakkliha, lisa sibul, porgangikuubikud, herned ja purustatud küüslauk. Kuumuta segu 5-7 minutit. Lisa juurde tomatipüree ning lase korraks keema tõusta.
Lao hakkliha segu ahjuvormi põhja. Laota peale lillkapsapüree ning puista üle riivitud juustuga.

Küpsta ahjus 180°C juures 20-25 minutit, kuni juust on sulanud ja kergelt pruunistunud. Serveeri soojalt värske salatiga.

Hakklihavorm lillkapsa katte all

Advertisements

Jaga oma mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s