Vermicelli pätsid ehk makaroni kotletid

Selline pasta nagu vermicelli ütleb midagi? Mulle küll mitte sellise peene nime järgi, kuid tegelikult on tegemist sellise pastaga, mis oma kujult ja olemuselt on peenikesed nuudlid, mis sobiksid ideaalselt makaroni-piimasupi sisse. Kuid ei, nii lihtsat teed ma ei läinud, vaid hoopis valmisid vermicelli pätsid ehk lihtsamalt öeldes makaroni kotletid. 

Vermicelli pätsid

200 gr vermicelli pastat (niitnuudlid) Veskimati pastatoodete valikust
150 gr suitsuvorsti
100 gr riivjuustu
8 päikesekuivatatud tomatit
1 muna
0,5 dl riivsaia
1 spl ketšupit
suur peotäis peterselli
2 küüslauguküünt
2-3 dl jahu
õli praadimiseks
soola, pipart ja tšillimaitseainet
 
Vermicelli pätsid
 
Keeda makaronid rohkes soolaga maitsestatud vees pehmeks (al’dente, umbes 7 minutit). Kurna ja loputa külma veega läbi.
Tükelda suitsuvorst väikesteks kuubikuteks, samuti päikesekuivatatud tomatid. Sega omavahel kokku suitsuvorst, tomatid, riivjuust, riivsai, peeneks hakitud petersell, purustatud küüslauk, muna ja ketšup. Lisa nõrutatud nuudlid. Maitsesta soola, pipra ja tšillimaitseainega.
Vormi tainast jahuste kätega kotletid ning prae neid õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks.
Serveeri soojalt koos toorsalatiga.
 
Retsept valmis koostöös Veskimatiga.
Advertisements

Jaga oma mõtteid

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s