Porgandi-kanapasta punase pestoga

Kahjuks on mul viimasel ajal nii kiire, et korraliku kokkamise jaoks jäeb nii vähe aega, seega astuvad õhtusöögi menüüdes üha enam peastaarina üles pastaroad. Siin üks minu isiklikke lemmikuid kana ja punase pestoga ning porgandiga. Nagu superhea kooslus. Et nagu mismõttes porgand makaronidega? Aga uskuge mind, see toimib ja kuidas veel. Minu jaoks on see üks selline pastaroog, mille valmides võiks teistele pereliikmetele nende portsud taldrikule valmis tõsta ja mina võtaks, siis panni ette ja sööks lihtsalt panni tühjaks 🙂

Porgandi-kanapasta punase pestoga
2 keskmist porgandit
1 broilerifilee
õli praadimiseks
1 spl päikesekuivatatud tomatite pestot
300 gr penne pastat
soola, pipart
 
 
Tükelda kanafilee peenikesteks ribadeks. Riivi porgandid peene riiviga. Prae pannil kanafilee pruuniks ja maitsesta soola ning pipraga. Lisa juurde riivitud porgand ja prae veel 5-7 minutit, kuni porgand on pehmeks saanud.
Keeda soolaga maitsestatud rohkes vees pasta poolpehmeks (al’dente) ning nõruta. Jäta natuke, a’la pool tassi, pasta keeduvett alles. Lisa nõrutatud pasta kana-porgandisegule pannile ja vala juurde veidi pasta keeduvedelikku. Lisa juurde pesto ning sega pasta korralikult läbi.
Serveeri soojalt riivitud juustuga.

Jaga oma mõtteid