Suhkrukringlid

200 gr hapukoort

100 gr margariini

200 gr suhkrut

1 tl soodat

4 kl jahu (või nii palju, et tainas oleks tihe kui plastiliin)

Sulata margariin. Sega kõik ained omavahel kokku. Ole suhkru lisamisega ettevaatlik, kuna hiljem kastetakse kringlid nii kui nii veel suhkrusse. Tainas peab jääma plastiliini sarnane, et saaks selleks edukalt kringleid vormida. Parim on panna valmis tainas külmkappi, sest külmas seisnud taingast on lihtsam kringleid veeretada. Rulli tainast vihmaussi suurused vorstid ning keera need kringliks ja jäta seisma (soovitatavalt jahedasse). Mõne aja pärast tee alumised kringlipooled suhkruseks ning pane ahjuplaadile suhkrune külg üleval pool. Küpseta 180°C juures 15 minutit.

Jaga oma mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s