Suhkrukringlid

200 gr hapukoort

100 gr margariini

200 gr suhkrut

1 tl soodat

4 kl jahu (või nii palju, et tainas oleks tihe kui plastiliin)

Sulata margariin. Sega kõik ained omavahel kokku. Ole suhkru lisamisega ettevaatlik, kuna hiljem kastetakse kringlid nii kui nii veel suhkrusse. Tainas peab jääma plastiliini sarnane, et saaks selleks edukalt kringleid vormida. Parim on panna valmis tainas külmkappi, sest külmas seisnud taingast on lihtsam kringleid veeretada. Rulli tainast vihmaussi suurused vorstid ning keera need kringliks ja jäta seisma (soovitatavalt jahedasse). Mõne aja pärast tee alumised kringlipooled suhkruseks ning pane ahjuplaadile suhkrune külg üleval pool. Küpseta 180°C juures 15 minutit.

Advertisements

Jaga oma mõtteid

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s