Suvikõrvitsa ja maisi kotletid

Nädalavahetusel küll saabus juba talv, kuid seevastu lõunasöögiks sobib ideaalselt just midagi päikselist ja kollast. Ja seda need suvikõrvitsa ja maisi kotletid just pakuvadki. Kuigi suvikõrvitsa hooaeg otseselt on möödas, siis õnneks poelettidelt leiab suvikõrvitsat küll ja küll, seega saab neid kotlette lõuna- või õhtusöögiks valmistada aastaringselt. Serveeri koos rohelise salatiga ja dipikastmega.

Kogus: ca 18 tk

1 keskmine suvikõrvits ca 400 gr

1 purk magusat maisi (340 gr)

0,5 tl küüslaugusoola

0,5 tl kuivatatud punet

0,5 tl kuivatatud basiilikut

2 muna

150 gr riivjuustu

1 dl jahu

soola, pipart

praadimiseks õli

  • Riivi suvikõrvits jämeda riiviga.
  • Sega riivitud suvikõrvits 0,5 tl soolaga läbi ning jäta ca 20 minutiks sõelale nõrguma, et vedelik välja nõrutada.
  • Sega omavahel suvikõrvits, mais, jahu, muna, küüslaugusool, pune ja basiilik. Maitsesta soola ja pipraga.
  • Lisa segule riivjuust ja sega kõik läbi.
  • Tõsta lusikaga pannile väikesed kotletid ja prae pannil õlis kotletid mõlemalt poolt kuldpruuniks.
  • Serveeri soojalt meelepärase dipikastmega.

 

Advertisements

Jaga oma mõtteid

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s