Barbeque kanaga täidetud ahjusai

Kui ilm väga ei luba grillida, vaid ähvardab hoovihma ja äikesega, siis saab suvist grillkana rooga nautida ka tubastes tingimustes ja hoopis teise nurga alt. Siin retseptis on grillitud kana (see sai tegelikult küll ostetud toidupoe soojaletist, kuid võib kasutada ka enda grillitud kana) ja barbeque kaste ühendatud üheks mõnusaks kiireks suupisteks või kergemaks õhtusöögiks, mille kõrvale näiteks serveerida värsket salatit. Mina eelistan Santa Maria barbeque kastmeid, kuid igaüks saab valida just enda maitsemeelele sobiva kastme, kes mahedama, kes tugevama maitsega. 

250 gr grillitud broilerikintsu

5 vart rohelist sibulat

1 paprika

100 gr riivjuustu

1 dl Santa Maria BBQ kastet (antud retseptis kasutasin Santa Maria Kentucky Whiskey barbeque kastet)

1 suurem ciabatta

  • Tükelda või rebi kahe kahvli abil grillkana liha väiksemateks tükkideks.
  • Puhasta ja tükelda paprika.
  • Haki roheline sibul.
  • Sega kana kokku sibula, paprika, BBQ kastme ja 75 gr riivitud juustuga.
  • Eemalda ciabatta keskosa, kuhu tõsta täidis.
  • Raputa peale ülejäänud riivjuust.
  • Küpseta eelkuumutatud ahjus 180°C juures 15-20 minutit, kuni juust on peal sulanud.

Retsepti idee tastesbetterfromscratch.com

Advertisements

Jaga oma mõtteid

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s