Tatrapanniroog

Keset suvist argimelu kulub peale rasket tööpäeva marjaks ära üks toitev panniroog. Seekordne tatra, kergema kanahakkliha (ikkagi suvi ju) ja baklažaaniga. Toidu valmistamisel taas abiks juba valmis keedetud puljongid Food Studiolt, seekord aedviljapuljong

1 väiksem baklažaan

1 punane sibul

2 küüslauguküünt

300 gr kanahakkliha

4 dl + 0,5 dl aedviljapuljongit

250 gr tatart

400 gr purustatud tomateid

4-5 värske tüümiani oksa

peotäis värsket hakitud murulauku

õli praadimiseks

soola, pipart

  • Tükelda baklažaan 1x1cm kuubikuteks.
  • Tükelda sibul ja küüslauk.
  • Pruunista pannil õlis hakkliha. Maitsesta soola ja pipraga.
  • Lisa hakklihale sibul ja küüslauk, pruunista veel mõned minutid.
  • Lisa juurde baklažaan ja 0,5 dl aedviljapuljongit. Lase ca. 10 minutit haududa, aeg-ajal segades.
  • Lisa juurde tatar, sega läbi ning lase paar minutit haududa.
  • Sega juurde purk purustatud tomateid, värsked tüümiani lehed ja ülejäänud aedviljapuljong. Sega korralikult läbi ning hauta kaane all tasasel tulel ca. 20 minutit, aeg-ajalt segades, kuni tatar on pehme.
  • Kui tatar on valmis, võta pann tulelt, sega juurde värske hakitud murulauk.

Retsept valmis koostööd Food Studioga.

Advertisements

Jaga oma mõtteid

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s