Kana-seenekotletid

Veidi teistmoodi kotletid. Seekord läheb hakkliha asemel käiku kanafilee, maitseks seened ning kotleti taignasse veel sinepit ja majoneesi ning maitsev õhtusöök taas olemas. Serveeri kotlette koos riisi ja värske salatiga.  Tasus katsetamist, meie perele meeldis. Kana sai piisavalt väikesteks tükkideks tükeldatud, et küpses ilusti pannil praadides läbi. Tüümian annab mõnusa maitse, kui aga värsket tüümiani kodus pole, siis kasuta kuivatatud versiooni (1tl). 

Kogus 15 +/- kotletti.

600 gr kanafileed

100 gr šampinjone

2 oksa värsket tüümiani

1 muna

0,5 dl riivsaia + 4-5 dl paneerimiseks

1 spl sinepit

0,5 dl majoneesi

1 küüslauguküüs

1 šalottsibul või väiksem tavaline sibul

soola, pipart, tšillipulbrit

praadimiseks õli

  • Tükelda kana väikestes tükkideks (umbes 0,5 cm x 0,5cm).
  • Tükelda seened samuti väikesteks tükkideks.
  • Haki sibul ja küüslauk.
  • Sega omavahel kana, seened, sibul, küüslauk, 0,5dl riivsaia, muna, sinep, majonees. Lisa tüümiani lehed ning maitsesta soola, pipra ja tšillipulbriga.
  • Võta 1 spl kotletisegu, paneeri riivsaias ning vormi ümmarguseks kotletiks.
  • Prae pannil õlis mõlemalt poolt 3-4 minutit.

 

Advertisements

Jaga oma mõtteid

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s