Hakkliha supp Merevaigu sulatatud juustuga

Pikka aega on blogis vaikuseminutid olnud ja ega nüüd ei saagi kohe tormakalt ja suurelt taasalustada, vaid ikka tasa ja targu. Seega ideaalselt sobib vaikuse purustamiseks üks kiirelt ja lihtsalt valmiv argiõhtune roog (nagu ikka siin olevaid enamus retsepte). Taasalustame ja seekord supi retseptiga. 

500 gr veisehakkliha

1 porru

1 porgand

1 punane paprika

200 gr Merevaigu sulajuustu Saaremaa veise piprasingiga

1,5 l vett

2 veisepuljongikuubikut

soola, pipart

peotäis värsket peterselli

  • Tükelda porgand, paprika ja porru.
  • Prae poti põhja hakkliha. Maitsesta soola ja pipraga.
  • Lisa juurde juurviljad ning kuumuta veel mõned minutid.
  • Vala peale vesi ning lisa puljongikuubikud.
  • Lase keema tõusta ning keeda kuni juurviljad, lähtudes porgandist, on peaaegu, et pehmed.
  • Lisa juurde sulatatud juust. Keeda veel tasasel tulel pidevalt segades kuni juust on korralikult supi sisse sulanud.
  • Vajadusel maitsesta veel soola ja pipraga.
  • Kõige viimasena lisa juurde hakitud petersell.
Advertisements

Jaga oma mõtteid

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s