Kreveti-tomatipanniroog vürtsikas kastmes

Selveris on laadapäevad ja müügil suured tiigerkrevetid soodushinnaga. Juhuu, sest nüüd saab taas teha ühte minu lemmikut lohutustoitu. Ja minu õnneks meil peres keegi teine krevette ei armasta nii, et kõik see saab olema vaid minu päralt. Krevetid sobivad ideaalselt ka snäkilauale. Maitsevad hästi nii soojalt otse panni pealt kui hiljem jahtununa. 

300 gr tiigerkrevette (keedetud, puhastatud, külmutatud)

100 gr kirsstomateid

2 spl võid

2 küüslauguküünt

3 spl magusat tšillikastet

soola, pipart

värsket peterselli

  • Sulata krevetid.
  • Poolita kirsstomatid.
  • Sulata pannil või.
  • Lisa tükeldatud küüslauk, prae võis kergelt, kuid ära lase küüslaugul pruunistuda.
  • Lisa pannile krevetid ja tomatid. Prae mõni minut.
  • Lisa juurde tšillikaste ning maitsesta soola ja pipraga.
  • Kaunista värske peterselliga.
  • Serveeri soojalt rohelise salatiga või hoopis dipikastmega ja tükikese ciabattaga.
Advertisements

Jaga oma mõtteid

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s