Punasesõstrajäätis

Kuna sügavkülma ei mahu vaikselt enam selle sügise kaup ära, tuleb vaikselt kasutama hakata juba ees ootavaid tooraineid ja nii valmiski kiirelt ja lihtsalt punasesõstrajäätis. Marjad koos mahla ja meega köögikombaini, tsurr-vurr masin tööle ning saigi nautima hakata. Selle katsetuse miinuseks sai natuke see, et kõik marjad ei tahtnud hästi puruks minna ning nii sattus jäätiseampsu sisse ka mõni hapu üllatus terve punasesõstra näol. 

 

250 -300 ml külmutatud punaseid sõstraid

0,5 dl punasesõstra mahla või muud meelepärast punast mahla

4-5 spl mett 

  • Pane sõstrad, mahl ja mesi köögikombaini ning püreesta seni, kuni valmib jäätise tekstuurilt sarnane mass. 
  • Maitse, kui tundub, et jäätis on liiga hapu, lisa veel mett ning püreesta.
  • Serveeri koheselt. 
Advertisements

Jaga oma mõtteid

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s