Lasanjesupp, lisaks testin-maitsen-soovitan: Natur Compagnie tooted

Koostöös  ettevõttega Vilandra maitsesime erinevaid pakisuppe ja puljongeid kaubamärgilt Natur Compagnie. Mina kasutan toidutegemisel päris palju puljongikuubikute abikätt erinevate suppide, kastmete ja ahjuroogade maitsestamisel. Eelistades ükskord kuubiku varianti teinekord aga vedelat puljongi konsertraati. Muidugi hoolsamad ja tublimad kodukokkajad teevad ise valmis koduse puljongi, kuid kiirete ja lihtsate argiõhtute retseptide tarbeks sobivad igati kasutada ka orgaanilised puljongid. 

Seekord aga võtsime ette tervelt 5 erinevat puljongit ja tegime ka väikse testi mis kuidas ja miks üks või teine Natur Compagnie puljong ka maitseb. Tooted on orgaanilised (koostisained mahepõllumajandusest) ja sobivad ka tõelistele öko-sõpradele! Valikus on nii puljongid, pakisupid kui ka kiirsupid.

Ütlen ausalt, lihtsalt puljongit pole ma nii ammu niimoodi maitsenud, et keedad valmis vee ja lahustad sinna puljongikuubiku, kuid Natur Compagnie erinevate puljongite erinevuse teadasaamiseks just selle tee ette võtsime. Seda enam, et nende toodete valikus on ka puljong ilma pärmita ja vähendatud soolasisaldusega puljong. Muidugi ikka ka klassikaline kanapuljong, veiselihapuljong ja aedviljapuljong. Natur Compagnie toodetest lemmikuks osutus veiseliha puljong, millest valmis hiljem ka üks kiire ja lihtne (taaskord) supiretsept (vt. allpool postituses) ja aedviljapuljong oli samuti ära tuntava maitsega ning maitses nagu päris. Kel huvi, siis  Natur Compagnie tooteid on saadaval Biomarketites, kuid ka Prismades, Maximates ja Rimides.

Nagu ütleb ka Natur Compagnie tunnuslause “All you need is soup”, siis selle täienduseks kiirelt ja lihtsalt valmiv lasanjesupp maitsestatud Natur Compagnie puljongiga. Kel mahti ise suppi valmistada ei ole ja soovib veelgi kiiremat ja lihtsamat varianti, siis nende pakkisuppide valikus leidub mitmeid erinevaid maitseid suppide maailmast. 

Lasanjesupp

Üldise heaolu hüvanguks täpsustan, et siinkohal on tegemist makaroni-hakkliha-tomatisupiga, millele on lisatud riivitud juustu. 🙂

400 gr veisehakkaliha

1 sibul

2 küüslauguküünt

1 purk purustatud tomateid

1/2 tl kuivatatud basiilikut

1/2 tl kuivatatud punet

1,5 liitrit vett

3 Natur Compagnie veiseliha puljongikuubikut

3 dl chifferini makarone või teisi väikesi makarone

50 gr riivitud juustu

1-2 spl õli praadimiseks

soola, piprat maitsestamiseks

Prae hakkliha potipõhjas pruuniks. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa tükeldatud sibul ja küüslauk. Prae veel mõned minutid. Lisa potti vesi, purustatud tomatid, puljongikuubikud, kuivatatud ürdid. Sega läbi, lase keema tõusta. Lisa makaronid ning keeda veel kuni 10 minutit tasasel tulel. Serveerimisel lisa supile riivitud juustu. 

 

Advertisements

Jaga oma mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s