Juustune kana-lillkapsavorm

Taas üks kiirelt ja lihtsalt valmiv kodune argiõhtu retsept. Mõnusalt juustune kana-lillkapsa ahjuroog, millele peekon ja sinihallitusjuust annavad kergelt soolaka meki. Maitseb hästi keedetud riisiga ning rohelise salatiga. 

1 lillkapsapea
100 gr suitsupeekonit
300 gr broilerikinstuliha
1 sibul
3 küüslauguküünt
1 pakk külmutatud Mehhiko segu
1 spl vedelat kanapuljongit
90 gr sinihallitusjuustu
200 gr riivsjuustu
3 dl vett


Tükelda broileri kintsuliha kuubikuteks ja pruunista pannil. Lisa tükeldatud peekon ning samuti tükeldatud sibul ja küüslauk. Lisa juurde ka külmutatud juurviljad. Sega läbi ning prae mõned minutid pannil. Tõsta pannilt ümber ahjuvormi.
Tükelda lillakapsas õisikute kaupa. Pane pannile, lisa juurde vesi ja puljong, sega läbi ning hauta kuni 10 minutit pannil tasasel tulel. Vala lillkapsas kana-juurvilja segu juurde vormi ning sega läbi. Lisa juurde riivitud juust ning murenda samuti samasse vormi juurde sinihallitusjuust. Sega veelkord kõik korralikult läbi.
Küpseta eelkuumutatud ahjus 200°C juures 25 minutit. Serveeri soojalt koos keedetud riisiga.

Advertisements

Jaga oma mõtteid

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s