Kukeseene-oa panniroog

Kindlasti on igaühel üks või kaks sellist retsepti ja toitu, millega kohe meenub suvi. Toidud, mida suve jooksul valmistades saabub hinge läbi maitsemeelte õige teadmine, et see ongi suvi. Maitsed, mida oled oodanud terve kevade-talve saabuvad sinu toidulauale suvel koos värske kartuli, kukeseente ja värskete türgi ubadega. Minu üks must have suve toite on praetud kukeseened ubade ja peekoniga . See on just selline mõnus suvine amps värske keedetud kartuli kõrvale. 

Aknast välja vaadates on täna küll suvi lahkunud parematele jahimaadele aga meenutada võib ikka. 

Kukeseene-oa panniroog

Kukeseene-oa panniroog

250 gr kukeseeni
100 gr aedube (Türgi ube, valgeid)
150 gr suitsupeekonit
võid praadimiseks
värsket tilli
soola (aroomisoola)

Keeda oad soolaga maitsestatud vees poolpehmeks (umbes 7 minutit). Tükelda seened ja peekon. Prae pannil võis seened ja peekon. Lisa oad ja prae veel 5-7 minutit. Maitsesta soolaga (ise eelistan seente ja ubade praadimisel kasutada tavalise soola asemel aroomisoola). Kõige lõpus lisa tükeldatud värske till, sega veelkord kõik omavahel läbi ja naudi. 

Kukeseene-oa panniroog

Jaga oma mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s