Kiired šokolaadirullid

Olukorras, kus hing ihkab, ei-ei lausa nõuab magusat kooki, tuleb taaskord appi valmis pärmi-lehttaigen ja šokolaadikreem. Ja valmibki magus-magus šokolaadipirukas, teisisõnu šokolaadirull. Klaasike külma piima sooja šokorulli juurde ja õhtu võibki korda läinuks lugeda. Teisiti kipuvad arvama küll trennispetsialistid aga eks siinkohal ole vaidluskoht magusaspetsialistidele. 

*Homme söön vaid kapsasalatit :) 

Kiired šokolaadirullid

500 gr pärmi-lehttainast (külmutatud) *kasutasin ise Maxima tainast, millel on pakis 5 eraldi taigna lehekest.

Šokolaadikreemi  *palju seda kulub on igaühe enda teha ehk sõltub igaühe enda šokolaadivajadusest

1 muna

 

Lase taignal mõned tunnid sulada, kui kasutad külmutatud tainast.

Rulli tainas lahti. Määri üle šokolaadikreemiga. Rulli pikemast küljest kokku. Saadud rull omakorda keera kokku rattaks.

Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja määri üle lahtiklopitud munaga. Küpseta 180°C 15-20 minutit, kuni rullid on pealt kuldpruunid. Mõnusad nii soojalt kui külmalt. Super kaaslane klaasike külma piima.

 

 

Jaga oma mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s