Kiired šokolaadirullid

Olukorras, kus hing ihkab, ei-ei lausa nõuab magusat kooki, tuleb taaskord appi valmis pärmi-lehttaigen ja šokolaadikreem. Ja valmibki magus-magus šokolaadipirukas, teisisõnu šokolaadirull. Klaasike külma piima sooja šokorulli juurde ja õhtu võibki korda läinuks lugeda. Teisiti kipuvad arvama küll trennispetsialistid aga eks siinkohal ole vaidluskoht magusaspetsialistidele. 

*Homme söön vaid kapsasalatit 🙂 

Kiired šokolaadirullid

500 gr pärmi-lehttainast (külmutatud) *kasutasin ise Maxima tainast, millel on pakis 5 eraldi taigna lehekest.

Šokolaadikreemi  *palju seda kulub on igaühe enda teha ehk sõltub igaühe enda šokolaadivajadusest

1 muna

 

Lase taignal mõned tunnid sulada, kui kasutad külmutatud tainast.

Rulli tainas lahti. Määri üle šokolaadikreemiga. Rulli pikemast küljest kokku. Saadud rull omakorda keera kokku rattaks.

Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja määri üle lahtiklopitud munaga. Küpseta 180°C 15-20 minutit, kuni rullid on pealt kuldpruunid. Mõnusad nii soojalt kui külmalt. Super kaaslane klaasike külma piima.

 

 

Advertisements

Jaga oma mõtteid

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s