Siis kui nappis õhtusöögi ideid tuli appi ajakiri Oma Maitse ja seekord leidsin üllatavalt lihtsa ja maitsva retsepti, mitte tavapäraste üle lehekülje ja suurte piltidega retseptide alt, vaid hoopis ühe lehekülje all nurgas väikselt peidetud retsepti näol. Suured tänud, et see retsept, siiski sinna oli üldse pandud, sest leid oli katsetamist väärt. Tulemuseks oli mõnusa mahlase kattega kiirelt valmiv õhtusöök.
4 sealiha minutipihvi
400 gr suvikõrvitsat
2 spl tumedat sojakastet
100 gr riivitud juustu
1 muna
1 spl majoneesi
soola ja pipart
Riivi suvikõrvits ja sega sojakastmega ja tõsta sõelale nõrguma. Suru väga tugevasti, et kõik vedelik suvikõrvitsast välja nõrguks. Maitsesta liha soola ja musta pipraga ning prae pannil mõlemalt poolt kiirelt pruuniks. Tõsta lihatükid ahjuvormi. Sega omavahel suvikõrvits, riivjust, muna ja majonees. Maitsesta pipraga ja vähese soolaga (sest sojakaste on suvikõrvitsale andnud juba soolasust). Jaga segu lihatükkide peale ja küpseta 200°C juures 20 minutit.
Serveeri juurde ahju- või praekartuleid ning toorsalatit ja õhtusöök võib alata.
Retsepti päritolu: Oma Maitse oktoober 2011