Kartuli-juustukotletid

Jätkame varasalve salvestatud retseptidega ehk, siis ikkagi jalgupidi suves, ühes super õhtus, kui Pärnu olid vallutanud üheõhtukohvikud ühe unetul Augustikuu ööl. Enne unetut ringitormamist sai ka väheke koduses kohvikus head paremat maitsta. Eelnevalt on samast õhtust siia jõudnud juba sinihallitusjuustu-tomatipirukas kui ka peedi-kitsejuustu salat kinoaga. Nüüd, siis kord kartuli-juustukotlettide käes, mis muuseas (ausalt ka) said valmistatatud lihtsalt sellepärast, et eelmisest päevast oli üle mõned koorega keedetud kartulid ja kuna ma juba hoos olin, siis nii need valmisidki. Nüüdseks on samad kotletid jõudnud meie pere toidulauda külastada ka mitmel teisel korral. Kõrvale värske salat ja mõni muu lihaline toode ning õhtusöök perele on valmis.

PS! Tänud modellile, kes oma värisevate kätega pildistamiseks taldrikut hoidis :) 

Kartuli-juustukotletid_3-3

4-5 koorega keedetud kartulit

100 gr riivjuustu

2 muna

2-3 spl jahu

soola, pipart

õli praadimiseks

 

Koori kartulid ja riivi jämeda riiviga. Sega kartulid kokku riivjuustu, muna ja mõne supilusikatäie jahuga (vastavalt sellele, kui vedel tainas jääb). Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta lusikaga pannile kotletikesed ja prae mõlemalt poolt kuldpruuniks.

Kartuli-juustukotletid_2-2

Jaga oma mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s