Soe suitsukala-munasalat rukkileival

Kindlasti olete mõelnud, et miks viimane postitus siin blogis oli kaua aega tagasi. Ohhh, liiga kiired ja toimetamist täis ajad on olnud, kuid mõtetes on mul blogi ikka olnud. Luban, et võtan ennast kätte ja vaikselt hakkab tulema taas rohkem positusi. Aga praegu lasen selle postitusega liugu veel nii öelda vana rasva peal. Üks ammune retsept, mis on leidnud korra kajastust ka väljaspool blogi, leivanädala raames, aga tegemist on taas ühe lihtsa, kuid maitsva retseptiga. See on minu üks lapsepõlve lemmikuid, mida ema meile vanasti ikka suitsuräimedega tegi. Ja nüüd olen teinud seda ikka ja jälle ka enda lapsele. Lihtne ja maitsev. 

Soe suitsukala-munasalat leival 7

250 gr suitsukala

2 muna

sidrunipipart

3 leivaviilu

rucola salatit

oliiviõli praadimiseks

 

3 spl tilliga majoneesi

pool tšillikauna

0,25 tl suhkrut

0,25 tl sidrunipipart

1 tl magusat tšillikastet

1 spl sidrunimahla

 Soe suitsukala-munasalat leival 1

Sega kokku majonees. Sega omavahel majonees, peeneks hakitud tšillikaun, suhkur, sidrunipipar, magus tšillikaste ning sidrunimahl. Jäta seisma, et maitsed saaksid omavahel ilusti seguneda.

Puhasta kala ja tükelda. Prae pannil õlis mõned minutid ning seejärel lisa juurde munad. Sega kala ja munad läbi ning maitsesta sidrunipipraga. Prae kuni munad on valmis.

Teisel pannil prae oliiviõliga leivaviilud. Määri soojadele leivaviiludele majoneesi ning pane peale rucola salat. Salati peale laota kala-munasalat. Kõige peale tilguta veel majoneesi ning serveeri soojalt. 

Advertisements

Jaga oma mõtteid

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s