Soe suitsukala-munasalat rukkileival

Kindlasti olete mõelnud, et miks viimane postitus siin blogis oli kaua aega tagasi. Ohhh, liiga kiired ja toimetamist täis ajad on olnud, kuid mõtetes on mul blogi ikka olnud. Luban, et võtan ennast kätte ja vaikselt hakkab tulema taas rohkem positusi. Aga praegu lasen selle postitusega liugu veel nii öelda vana rasva peal. Üks ammune retsept, mis on leidnud korra kajastust ka väljaspool blogi, leivanädala raames, aga tegemist on taas ühe lihtsa, kuid maitsva retseptiga. See on minu üks lapsepõlve lemmikuid, mida ema meile vanasti ikka suitsuräimedega tegi. Ja nüüd olen teinud seda ikka ja jälle ka enda lapsele. Lihtne ja maitsev. 

Soe suitsukala-munasalat leival 7

250 gr suitsukala

2 muna

sidrunipipart

3 leivaviilu

rucola salatit

oliiviõli praadimiseks

 

3 spl tilliga majoneesi

pool tšillikauna

0,25 tl suhkrut

0,25 tl sidrunipipart

1 tl magusat tšillikastet

1 spl sidrunimahla

 Soe suitsukala-munasalat leival 1

Sega kokku majonees. Sega omavahel majonees, peeneks hakitud tšillikaun, suhkur, sidrunipipar, magus tšillikaste ning sidrunimahl. Jäta seisma, et maitsed saaksid omavahel ilusti seguneda.

Puhasta kala ja tükelda. Prae pannil õlis mõned minutid ning seejärel lisa juurde munad. Sega kala ja munad läbi ning maitsesta sidrunipipraga. Prae kuni munad on valmis.

Teisel pannil prae oliiviõliga leivaviilud. Määri soojadele leivaviiludele majoneesi ning pane peale rucola salat. Salati peale laota kala-munasalat. Kõige peale tilguta veel majoneesi ning serveeri soojalt. 

Jaga oma mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s