Kahe šokolaadi brownie

Minul õnnestus nädalavahetusel haigeks jääda, taas. Jah peaks küll tervislikult vitamiine näost sisse ajama aga no kohe üldse ei ole tuju vitamiinideks, pigem tuli tuju lohutustoidu järgi. Ja mulle on see täiesti-täiesti üks brownie. No tavaliselt see küll ühe tükiga ei piirdu aga see selleks. Loodetavasti haigus saab ka lohutatud ja läheb kiiremas korras oma koju ära.

šokolaadi brownie

150 gr võid

200 gr šokolaadi

2 muna

200 gr suhkrut

150 gr jahu

100 gr valget šokolaadi

näpuotsaga soola

 

šokolaadi brownie

Sulata kastrulis madalal kuumusel või ja šokolaad. Tõsta tulelt ja lase jahtuda samal ajal kui valmistad ette teised koogi osad.

Vahusta munad suhkruga ja natukese soolaga tugevaks vahuks. Sega vaikselt hulka või-šokolaadisegu. Seejärel sega hulka jahu ning kõige viimasena valge šokolaadi tükid.

Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuvormi (igati sobiv on tavapärane lasanjevorm) ning küpseta 180°C juures 25 minutit. Ära kindlasti mitte üle küpseta, sest siis ei jää kook seest mõnusalt pehme.

Jaga oma mõtteid