Rabarberimahl

  Juba alustatakse vaikselt rabarberikookide postitustega. Aga miks ka mitte, varsti see rabarberi suurhooaeg käes on. Siin aga üks retsept, mille katsetus on tegelikult pärit eelmisest aastast aga jäin, siis postituse tegemisega niivõrd hiljaks, et oleks olnud lihtsalt piinlik seda postitada. Nüüd aga on kohe varnast võtta üks kena, no onju nii ilusat värvi jook, rabarberimahla postitus. Sel aastal läheb meie peres kohe kindlasti kordamisele, sest eelmisel korral sai terve kann mahla paari tunniga otsa. Lihtsalt nii-nii hea oli. 
 
Rabarberimahl
 
2 kg rabarberit
1,5 l vett
1 sidrun
0,5 kg suhkrut
 
Rabarberimahl
 
Pane tükeldatud rabarbereid suurde potti, vala peale vesi ja keeda madalal kuumusel umbes 30 minutit või kuni rabarberid on pehmed. Nõruta rabarberimass ja vala potti tagasi. Lisa sidrunimahl ja suhkur ning kuumuta kuni suhkur on sulanud. Koori peale tekkinud vaht.
 
Serveeri jahtunult gaseeritud vee, sidrunilõigu ja jääkuubikutega.
Parim suvine jook.
 
Retsepti päritolu: Liisi blogi

One Comment Add yours

Jaga oma mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s