Hakkliha-peedi lihapallid feta juustu täidisega

Jätkame peedi lainel. Kui juba, siis juba. Seekord aga soolaste roogade seltskond. Tegelikult on see retsept nii lihtne, et on taas tunne, et mis ma tast ikka kirja panen aga kui juba pildisamiste ja valmistamisega on vaeva nähtud, ei saa niisama ka seisma jätta. Taaskord linnuke kastis: Argiõhtu kiired road perele.

Hakkliha-peedi lihapallid feta täidisega

500 gr hakkliha

1 sibul

1 väiksem keedupeet

1 küüslauguküüs

0,5 dl riivsaia

soola, pipart

75-100 gr feta juustu

Hakkliha-peedi lihapallid feta täidisega

 

Riivi keedetud peet. Tükelda sibul. Sega omavahel kokku peet, hakkliha, sibul, purustatud küüslauk ja riivsai. Maitsesta soola ja pipraga. Jaga segu väikestest portsjoniteks ning tõsta iga portsjoni keskele feta juustu tükike. Vormi hakklihasst lihapallid, nii et feta juust oleks ilusti igast küljest hakklihaga kaetud.

Küpseta 200°C juures ahjus 25 minutit. Serveeri soojalt koos koorekastme ja keedukartuliga.

Jaga oma mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s