Hakkliha-peedi lihapallid feta juustu täidisega

Jätkame peedi lainel. Kui juba, siis juba. Seekord aga soolaste roogade seltskond. Tegelikult on see retsept nii lihtne, et on taas tunne, et mis ma tast ikka kirja panen aga kui juba pildisamiste ja valmistamisega on vaeva nähtud, ei saa niisama ka seisma jätta. Taaskord linnuke kastis: Argiõhtu kiired road perele.

Hakkliha-peedi lihapallid feta täidisega

500 gr hakkliha

1 sibul

1 väiksem keedupeet

1 küüslauguküüs

0,5 dl riivsaia

soola, pipart

75-100 gr feta juustu

Hakkliha-peedi lihapallid feta täidisega

 

Riivi keedetud peet. Tükelda sibul. Sega omavahel kokku peet, hakkliha, sibul, purustatud küüslauk ja riivsai. Maitsesta soola ja pipraga. Jaga segu väikestest portsjoniteks ning tõsta iga portsjoni keskele feta juustu tükike. Vormi hakklihasst lihapallid, nii et feta juust oleks ilusti igast küljest hakklihaga kaetud.

Küpseta 200°C juures ahjus 25 minutit. Serveeri soojalt koos koorekastme ja keedukartuliga.

Advertisements

Jaga oma mõtteid

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s