Lillkapsariis

Kui taaskord on liialt palju olnud õhtusöögiks kartulit, riisi või makaroni, siis proovi vahelduseks hoopis lillkapsariisi. Kui muidu lillkapsa peale krimpsutatakse nina, siis lillkapsariisi puhul ei saa arugi, et tegemist on lillkapsaga. Mõnus suitsune peekon ja päikesekuivatatud tomatid sekka ning hea kotletikõrvane ongi olemas.

Lillkapsariis

1 keskmine lillkapsas
150 gr peekonit
6 päikesekuivatatud tomatit
2 dl aedviljapuljongit
1 spl võid
soola, pipart
tšillihelbeid
 
Lillkapsariis
 

Riivi lillkapsas jämeda riiviga.

Tükelda peekon ja päikesekuivatatud tomatid. Prae pannil kuni peekon on kuldpruun. Lisa juurde lillkapsas ja või. Sega kuni või on sulanud. Lisa juurde puljong, sega korralikult läbi, lase keskmisel kuumusel haududa kuni kogu puljong on lillkapsagaga segunenud. Maitsesta soola, pipra ja soovi korral tšilliga. Serveeri soojalt.

Advertisements

Jaga oma mõtteid

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s