Sinihallitusjuustu ja murulaugu täidisega kanakitsud

Viimasel ajal kuidagi kipub nii olema, et olen sattunud taas soolaste retseptide lainele. Kodus seisab juba mitu päeva külmkapi küljes küll ka ühe šokolaadikeeksi retsept, jääb veel lootus, et mingi päev ma jõuan selle tegemiseni ka ja sealt edasi veel lootus, et mingi päev ma jõuan selle postitamiseni ka🙂 Senimaani aga midagi kanast. Taaskord igati sobilik arigõhtul perele õhtusöögiks. Juurde värske salat ning riis juurviljadega ja kui aega üle jääb kokkamisel tarbeks, siis ka ehk mõni kook või keeks.

 
Sinihallitusjuustu-murulaugu täidisega kanakintsud
 
6 nahaga kanakintsu
100 gr sinihallitusjuustu
50 gr võid
suur peotäis hakitud murulauku
soola, pipart
kuivatatud tilli
 
Sinihallitusjuustu-murulaugu täidisega kanakintsud
Sega omavahel kokku murendatud sinihallitusjuust, toasoe või ja hakitud murulauk.
Suru saadud segu kanakintsude naha alla.
Tõsta kanakintsud ahjuvormi, maitsesta pealt soola ja pipraga ning puista igale kanakintsule peale kuivatatud tilli.
Küpseta 180-200°C-ses ahjus 30 minutit.

Jaga oma mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s