Sinihallitusjuustu ja murulaugu täidisega kanakitsud

Viimasel ajal kuidagi kipub nii olema, et olen sattunud taas soolaste retseptide lainele. Kodus seisab juba mitu päeva külmkapi küljes küll ka ühe šokolaadikeeksi retsept, jääb veel lootus, et mingi päev ma jõuan selle tegemiseni ka ja sealt edasi veel lootus, et mingi päev ma jõuan selle postitamiseni ka 🙂 Senimaani aga midagi kanast. Taaskord igati sobilik arigõhtul perele õhtusöögiks. Juurde värske salat ning riis juurviljadega ja kui aega üle jääb kokkamisel tarbeks, siis ka ehk mõni kook või keeks.

 
Sinihallitusjuustu-murulaugu täidisega kanakintsud
 
6 nahaga kanakintsu
100 gr sinihallitusjuustu
50 gr võid
suur peotäis hakitud murulauku
soola, pipart
kuivatatud tilli
 
Sinihallitusjuustu-murulaugu täidisega kanakintsud
Sega omavahel kokku murendatud sinihallitusjuust, toasoe või ja hakitud murulauk.
Suru saadud segu kanakintsude naha alla.
Tõsta kanakintsud ahjuvormi, maitsesta pealt soola ja pipraga ning puista igale kanakintsule peale kuivatatud tilli.
Küpseta 180-200°C-ses ahjus 30 minutit.
Advertisements

Jaga oma mõtteid

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s