Täidetud paprikad

Sügise saabudes hakkavad toidud kolima kergete salatite maailmast ära ahjuroogade maailma. Nii juhtus ka seekord paprikaga, kes oma teekonda õhtusöögi laual ei alusta mitte värske salati peres vaid uhkeldades pearoa rollis, seltsiks suvikõrvits ja hakkliha.

Täidetud paprikad

 
5 paprikat
300 gr hakkliha
2 küüslauguküünt
1 väike suvikõrvits
100 gr suitsupeekonit
1 suur peotäis värsekt basiilikut
50 gr suitsujuustu
soola, pipart
Täidetud paprikad
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tükelda peekon ribadeks ja suvikõrvits väikesteks kuubikuteks. Prae pannil hakkliha, lisa suitsupeekon. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa purustatud küüslauk ja suvikõrvitsa kuubikud. Kuumuta kuni suvikõrvits on pehmenenud. Lisa hakitud värske basiilik ja sulatatud juustu kuubikud.
Lõika paprikatel varre osast tükk maha (mütsi osa) ja puhasta paprikad seest seemnetest. Täida täidisega ja pane paprikale müts peale tagasi. Küpseta 180°C juures 30 minutit. Serveeri keedetud riisiga.

Jaga oma mõtteid