Täidetud viinerid

Ahjukartul ja viinerid õhtusöögiks? Eiii, igav. Tõesti? Tegelikult mitte, kui neid serveerida hoopis nii.

Retsept on vist pärit “Kööginurga” ajakirjast, kuid mina seda isiklikult näinud/lugenud ei ole, vaid näppasin retsepti oma kullakalli ema tagant. Igati väärt idee. 

Täidetud viinerid

8 pikka viinerit (hot dogi)
3 kartulit
1 küüslauguküüs
75 gr sulatatud juustu (maitseversioon vastavalt kokkaja soovile)
soola, pipart, paprikapulbrit
Täidetud viinerid
 
Koori ja riivi kartulid. Pigista sõelal üleliigne vesi välja.  Purusta küüslauguküüs kartulite juurde ning sega läbi sulatatud juustuga. Maitsesta soola, pipra ja paprikapulbriga. Sega korralikult läbi.
Lõika viinerid pikuti pooleks, kuid jäta mõlemalt poolt otsad kinni. Pane viinerid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning tõsta täidis viineri lõikeava vahele, täidis hoiab ilusti viineri laiali.
Küpseta 180-200°C juures 15-20 minutit. 

One Comment Add yours

  1. Teevi ütleb:

    Nii tore idee!🙂

Jaga oma mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s