Täidetud viinerid

Ahjukartul ja viinerid õhtusöögiks? Eiii, igav. Tõesti? Tegelikult mitte, kui neid serveerida hoopis nii.

Retsept on vist pärit “Kööginurga” ajakirjast, kuid mina seda isiklikult näinud/lugenud ei ole, vaid näppasin retsepti oma kullakalli ema tagant. Igati väärt idee. 

Täidetud viinerid

8 pikka viinerit (hot dogi)
3 kartulit
1 küüslauguküüs
75 gr sulatatud juustu (maitseversioon vastavalt kokkaja soovile)
soola, pipart, paprikapulbrit
Täidetud viinerid
 
Koori ja riivi kartulid. Pigista sõelal üleliigne vesi välja.  Purusta küüslauguküüs kartulite juurde ning sega läbi sulatatud juustuga. Maitsesta soola, pipra ja paprikapulbriga. Sega korralikult läbi.
Lõika viinerid pikuti pooleks, kuid jäta mõlemalt poolt otsad kinni. Pane viinerid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning tõsta täidis viineri lõikeava vahele, täidis hoiab ilusti viineri laiali.
Küpseta 180-200°C juures 15-20 minutit. 
Advertisements

One Comment Add yours

  1. Teevi ütles:

    Nii tore idee! 🙂

Jaga oma mõtteid

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s