Porgandi-apelsinikook

Kokku said apelsin ja porgand. Tervitus. Teeks koos ühe koogi. Aga palun. Asju meeldib neile ajada ikka kiirelt ja lihtsalt. Seltsis segasem, seega sõpruskonda kuulub ka rosin. Kellel nii head suhted Hr/Pr rosinaga ei ole, siis ei pea teda ka külla kutsuma. 

Ja valmiski kook ühel sügisesel suvepäeval, sest mida muud sa praeguse suveilmaga ikka peale hakkad, kui küpsetad toas kooke. Riivid sekka mõnusat oranzi apelsinikoort ja vähemalt nii palju päikest jagub päeva. Meelitame koogiga ilmataati päris päikest ka välja jagama. 

Porgandi-apelsinikook
125 gr võid
1,5 dl pruuni suhkrut
2 muna
3 dl jahu
1,5 tl küpsetuspulbrit
2 peenelt riivitud porgndit
1 apelsin
1 dl rosinaid
 
Vahusta toasoe või suhkruga, lisa ükshaaval vahustades munad. Sega juurde riivitud porgand ning apelsini riivitud koor ja värskelt pressitud mahl. Samuti lisa juurde ka rosinad. Sega omavahel jahu ja küpsetuspulber ning sega taigna hulka.
Küpseta 175°C juures 35 minutit. 
Porgandi-apelsinikook
 
Retsepti päritolu: Nami-nami

Jaga oma mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s