Rabarberiruudud

Igas toiduajakirjas, telesaates ja toidublogis on läbi käinud nüüdseks mõni retsept rabarberist. Egas ma saa maha jääda. Katsetasin lihtsalt ja kiiret rabarberikoogi versiooni. Vaja ainult lehttainast, hapukoort, suhkurt, muna ja loomulikult rabarbereid. Ja tulemus sai siis järgmine….. 
Rabarberiruudud
500 gr lehttainast
200 gr hapukoort
4 spl Demerara suhkrut
2 spl tuhksuhkrut
3 suurt rabarberivart
1 muna
Rabarberiruudud
 
Rulli tainas lahti õhukeseks ja lõika ruutudeks. Torka tainas kahvliga läbi.
Sega omavahel läbi Demerara suhkur ja hapukoor ning määri seguga üle taignaruudud. Jäta taignaruudu ääred täidisega katmata. Tõsta hapukoore segule puhastatud ja viilutatud rabarberid. Puista üle tuhksuhkruga. Määri taigna ääred üle lahtiklopitud munaga ja küpseta kooke eelkuumutatud 220°C ahjus 20 minutit.
Parimad soojalt🙂
Retsepti päritolu: Oma Maitse mai’2009

Jaga oma mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s