Rabarberiruudud

Igas toiduajakirjas, telesaates ja toidublogis on läbi käinud nüüdseks mõni retsept rabarberist. Egas ma saa maha jääda. Katsetasin lihtsalt ja kiiret rabarberikoogi versiooni. Vaja ainult lehttainast, hapukoort, suhkurt, muna ja loomulikult rabarbereid. Ja tulemus sai siis järgmine….. 
Rabarberiruudud
500 gr lehttainast
200 gr hapukoort
4 spl Demerara suhkrut
2 spl tuhksuhkrut
3 suurt rabarberivart
1 muna
Rabarberiruudud
 
Rulli tainas lahti õhukeseks ja lõika ruutudeks. Torka tainas kahvliga läbi.
Sega omavahel läbi Demerara suhkur ja hapukoor ning määri seguga üle taignaruudud. Jäta taignaruudu ääred täidisega katmata. Tõsta hapukoore segule puhastatud ja viilutatud rabarberid. Puista üle tuhksuhkruga. Määri taigna ääred üle lahtiklopitud munaga ja küpseta kooke eelkuumutatud 220°C ahjus 20 minutit.
Parimad soojalt 🙂
Retsepti päritolu: Oma Maitse mai’2009
Advertisements

Jaga oma mõtteid

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s