Pasta köögiviljadega

Taas pasta ehk makaronide lainel. Ei tea, kas see tuleb sellest hiljutisest ahjukartulite ja liha suurel hulgal söömisest või mis see ongi, kuid viimasel ajal on sattunud pastatoite rohkem menüüsse. No ja nüüd need, siis vaikselt blogisse ka jõudmas. Seekord, siis pasta üldse ilma lihata. Natuke puhkust lihast ja keskendume lihtsalt köögiviljadele.

Pasta köögiviljadega

400 gr makarone

250 gr kirsstomateid

1 keskmine baklažaan

1 dl värsket hakitud basiilikut

200 gr toorjuustu

1 sibul

2 küüslauguküünt

soola, pipart

100 gr riivjuustu

värskeid basiiliku lehti

Lõika baklažaan väikesteks kuubikuteks, pane sõela peale ja raputa peale soola ning lase seal seista nii 10 minutit, et liigne vesi välja tuleks. Seejärel kuivata majapidamispaberiga liigne sool ja vesi ära. Samal ajal keeda ka makaronid pehmeks. Haki sibul ning prae seda pannil õlis, lisa baklažaan, peeneks hakitud küüslauk ja basiilik ning kuumuta kogu segu umbes 5 minutit aeg-ajalt segades. Lisa poolitatud kirsstomatid ja hauta 2-3 minutit. Lisa toorjuust ning sega köögivilju kuni toorjuustu sulamiseni. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa makaronid ja sega kõik läbi. Serveeri soojalt raputades peale riivjuustu ning värskeid basiiliku lehti.

Pasta köögiviljadega

Retsepti päritolu: Nutika perenaise kokaraamat – 100 rooga. 
Advertisements

Jaga oma mõtteid

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s