Pasta köögiviljadega

Taas pasta ehk makaronide lainel. Ei tea, kas see tuleb sellest hiljutisest ahjukartulite ja liha suurel hulgal söömisest või mis see ongi, kuid viimasel ajal on sattunud pastatoite rohkem menüüsse. No ja nüüd need, siis vaikselt blogisse ka jõudmas. Seekord, siis pasta üldse ilma lihata. Natuke puhkust lihast ja keskendume lihtsalt köögiviljadele.

Pasta köögiviljadega

400 gr makarone

250 gr kirsstomateid

1 keskmine baklažaan

1 dl värsket hakitud basiilikut

200 gr toorjuustu

1 sibul

2 küüslauguküünt

soola, pipart

100 gr riivjuustu

värskeid basiiliku lehti

Lõika baklažaan väikesteks kuubikuteks, pane sõela peale ja raputa peale soola ning lase seal seista nii 10 minutit, et liigne vesi välja tuleks. Seejärel kuivata majapidamispaberiga liigne sool ja vesi ära. Samal ajal keeda ka makaronid pehmeks. Haki sibul ning prae seda pannil õlis, lisa baklažaan, peeneks hakitud küüslauk ja basiilik ning kuumuta kogu segu umbes 5 minutit aeg-ajalt segades. Lisa poolitatud kirsstomatid ja hauta 2-3 minutit. Lisa toorjuust ning sega köögivilju kuni toorjuustu sulamiseni. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa makaronid ja sega kõik läbi. Serveeri soojalt raputades peale riivjuustu ning värskeid basiiliku lehti.

Pasta köögiviljadega

Retsepti päritolu: Nutika perenaise kokaraamat – 100 rooga. 

Jaga oma mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s