Vortsi-oa panniroog

Niksti naksti ja taas kiirelt see valmis saigi ehk, siis vorsti ja ubadega toitev panniroog ning kõrvale keedetud riis. Selline kiirelt valmiv argiõhtu roog. No selline tavaline kraam, mida ma ikka siia blogisse armastan postitada. See, mis valmib kiirelt ja lihtsalt aga samas ise tehtud, hästi tehtud (kuigi see on ühe teise tuntud Eesti toidublogi nimi) aga nii on 🙂 

Vorsti-oapada

200-300 gr väiksed grillvorste (sellised pikad ja peenikesed grillvorstid või väiksed õllepunnid sobivad ülihästi)

1 paprika

1 purk (400 gr) purustatud tomateid

1 purk (400 gr) ube tomatikastmes

2 spl ketšupit

2 tl paprika pulbrit

2 tl lihamaitseainet

soola ja pipart

Puhasta ja tükelda paprika. Tükelda vorstid ja pruunista pannil, lisa juurde paprika ja prae mõned minutid. Vala pannile tomatid ja oa konserv, lisa maitseained ja kuumuta keemiseni. Kuumuta kõike koos pannil 5-7 minutit. Serveeri soojalt koos keedetud riisiga.

Väike lisamõte: keedetud riisile võid lisada maitserohelist (peterselli) ja väikesteks tükkideks tükeldatud paprikat. Hoopis teine mekk. 

Vorsti-oapada

Advertisements

Jaga oma mõtteid

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s