Kalkun pesto ja tomatitega

Viimasel ajal on mulle lisaks kanafileele poelettidelt silma jäänud ka kalkuni kintsuliha ning saigi siis nüüd üks tükk ostetud. Retseptiks, siis seekord kalkuni kintsuliha tükid pesto ja kirsstomatitega. Juurde värske roheline salat ja ahjukartulid ning mõnus õhtusöök saigi valmis. Ja taaskord valmis kõik uskumatult kiirelt ja lihtsalt. 

Kalkun pesto ja tomatitega 2-1

500 gr kalkuni kintsuliha

2 sl õli

3 sl pestot (kasutasin punast päikesekuivatatud tomatitest pestot)

100 gr kirsstomateid

100 gr riivitud juustu

soola ja pipart maitsetsamiseks

Lõika kalkuniliha 2 cm laiusteks viiludeks. Kuumuta pannil õli ja prae lihatükke mõlemalt poolt umbes paar minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta lihatükid ahjuvormi ning määri üle pestoga. Lõika tomatid neljaks ning aseta kalkunitükkide peale. Puista peale riivjuustu ning küpseta 225°juures 5 minutit. Serveeri soojalt.

Kalkun pesto ja tomatitega 6-2

Retsepti allikas: 100 rooga sarjast – 100 linnuliharooga.

Jaga oma mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s