Küpsise-kohupiimakorp

Asendusretsept pärmitaignapõhjaga kohupiimakorbile. Uskuge mind valmib palju kiiremini ja maitseb sama hästi. Küpsisepõhja valik on iga kokkaja enda teha, kas siis pruunid küpsised, heledad küpsised, banaani küpsised või hoopis mõni muu maitse. Õnneks on erinevad küpsisetootjad meie poelette varustanud hulga erinevate maitsetega kandiliste küpsistega. Ja soovi korral võib lisada ju kohupiimamassi ka ise rosinaid, et asjale veelgi naudingut juurde anda (no muidugi, kes sööb rosinaid, kes mitte). 

Küpsise-kohupiimakorp

2 pakki tavalisi kandilisi küpsiseid

400 gr kohupiima (pakikohupiim)

2 muna

2 dl hapukoort

1,5 dl suhkrut

400 gr hapukat moosi

1 väiksema sidruni mahl

Laota küpsised küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Määri peale moos.

Sega omavahel munad, suhkur, kohupiim ja sidrunimahl. Vala segu küpsistele ning aja ühtlaselt laiali. Küpseta 180°C juures pealtküpsemise režiimil 30-40 minutit, kuni kohupiim on küps ja pealt jumekas.

Kaunistasin küpsisekorpi ka veel sulatatud piimašokolaadi triipudega. 

Küpsise-kohupiimakorp

Retsepti päritolu: Oma Maitse veebruar 2013
Advertisements

2 Comments Add yours

  1. Anonüümne ütles:

    Palju mune tuleks panna? Need on retseptist välja jäänud.

    1. kirsiku ütles:

      Viga retseptis parandatud. Tänan tähelepanu juhtimast 🙂

Jaga oma mõtteid

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s