Juustuga kananagitsad

Mul on mõnikord lihtsalt selline tunne, et no näksiks midagi. Jah, peab tunnistama, et mul ikka juhtub ostukorvi sattuma selliseid poolfabrikaate, mille maitsenüanside üle ma üldse pikalt siin arutama ei hakka, kuid tööinimesena luban endale aeg ajalt seda kõrvalekallet, et ostan juba valmis tooteid. Toidublogijana ning ise tehtud toidu pooldajana laidan aga sellise asja kiirelt maha. Selleks, et siis ikka kergema südametunnistega pääseda tuleb ka ise kodus teha kananagitsaid ja ise tehtud kanafileest värksed nagitsad dipikastmega ületavad 100, ei 1000 kordselt poe omasi. Proovige ise  ja ta ei kahetse. Soojalt värske salati kõrvale õhtusöögiks, suupistena sünnipäeva lauale ja meil on tihtipeale need nagitsad jalkaõhtu snäkid :) 

Juustuga kananagitsad

300 gr kanafileed

3 muna

4 dl ketšupit

soola, pipart, tšillimaitseainet

4-5 dl riivsaia

200 gr riivjuustu

 Juustuga kananagitsad

Tükelda kanafilee suuremateks ribadeks. Vispelda munad ketšupiga läbi ja maisesta soola, pipra ning tšillimaitseainega vastavalt soovile. Teises kausis sega omavahel läbi riivsai ja riivjuust. Kasta kanatükid munasegusse ja siis seejärel riivsaia-juustu segu sisse. Aseta kanaribad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta 200°C juures 15 minutit. 

Jaga oma mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s