Suvised krõbekartulid

Minu suvetoitude üks lemmikuid on kindlasti värsked kartulid. No tegelikult kelle lemmikud need ei oleks🙂

Rohke võiga krõbedaks praetud kartulid ja peale värsket tilli. Ohhh, suvine nauding. Ja taaskord lihtsamast lihtsam.

Nii lihtne, et tegelikult poleks vaja ju sellist retsepti postitadagi aga meeldetuletuseks siiski. 

Suvised krõbekartulid

5-6 keksmist koorega keedetud värsket kartulit

2 spl võid (vajadusel rohkem, et karulit ilusad krõbedad saaksid)

3 muna

1 peotäis värsket tilli

pipart

aroomisoola

Lõika koorega keedetud kartulid tükkidest ning prae pannil võis kuldpruuniks. Maitsesta pipra ja aroomisoolaga. Võib ka tavalise soolaga maitsestada aga mulle isiklikult meeldib aroomisool rohkem. Lisa kartulite peale munad, sega läbi ning prae kuni munad on ilusti hüübinud. Võta pann tulelt ja raputa peale värsket hakitud tilli.

Ja suvine nauding võibki alati :) 

Jaga oma mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s