Suvised krõbekartulid

Minu suvetoitude üks lemmikuid on kindlasti värsked kartulid. No tegelikult kelle lemmikud need ei oleks 🙂

Rohke võiga krõbedaks praetud kartulid ja peale värsket tilli. Ohhh, suvine nauding. Ja taaskord lihtsamast lihtsam.

Nii lihtne, et tegelikult poleks vaja ju sellist retsepti postitadagi aga meeldetuletuseks siiski. 

Suvised krõbekartulid

5-6 keksmist koorega keedetud värsket kartulit

2 spl võid (vajadusel rohkem, et karulit ilusad krõbedad saaksid)

3 muna

1 peotäis värsket tilli

pipart

aroomisoola

Lõika koorega keedetud kartulid tükkidest ning prae pannil võis kuldpruuniks. Maitsesta pipra ja aroomisoolaga. Võib ka tavalise soolaga maitsestada aga mulle isiklikult meeldib aroomisool rohkem. Lisa kartulite peale munad, sega läbi ning prae kuni munad on ilusti hüübinud. Võta pann tulelt ja raputa peale värsket hakitud tilli.

Ja suvine nauding võibki alati 🙂 

Advertisements

Jaga oma mõtteid

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s