Feta juustuga salat

Jaanipäeva rohke grill-liha ja vorstikeste järel tuleb nüüd usinalt süüa värsket salatit. 

Üks värskusest pakatav salat koos feta juustu ja palsamiäädikaga. Viimase puhul kasutan ma ise küll sellist odavamat varianti, mis kindlasti päris õigele originaalkraamile tõsiselt jalgu jääb, kuid antud salati kastmesse sobib see ideaalselt. Odavamat varianti? No see, mida paari kolme euro eest saab osta vast igast keskpärasest toidukauplusest.

Head krõmpsutamist värske salati näol!

Ja pildi osas pean taaskord vabandama. See on üks esimestest fotokatsetustest toidumaailmas. Kui järgmine kord antud salatit ise teen, siis tuleb teha ka parem pilt. :) 

Feta juustuga salat

1 pikk kurk

3 tomatit

1 punane paprika

1 purk musti kivideta oliive

250 gr feta juustu

Kaste:

1 spl (oliivi)õli

4 spl palsamiveiniäädikat

4 spl vett

soola, pipart

0,5 tl suhkurt

Tükelda kurk ja paprika. Tomat lõika sektoriteks. Oliivid poolita. Sega omavahel kokku kastmeained ning vala kaste tükeldatud aedviljade peale. Sega või raputa kaanega kausis kõik omavahel korralikult läbi. Tükelda feta juust ning lisa samuti salatile. Soovitatavalt salati peale, sest segades salatit kui seal on feta juust juba sees, laguneb juust kiiresti ja salat kaotab oma välimuse. 

Jaga oma mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s