Kana-kodujuustulasanje

Oii kuidas ma vitsutaks seda lasanjet süüa.  Kui tavaline hakklihalasanje, mis on ka muidugi kiiduväärt asi, siis kana-kodujuustulasanje on mulle isiklikult rohkem meeltmööda. No päris Garfieldi kombel lasanje lasanje järel seda sisse ei pugiks, kuid kindel on see, et kaks tükikest läheb ikka tavaliselt käiku küll. Eriti hea just soojalt. Juust juustu peal ju, nämmm. Lisaks kanale annab mõnusa omapoolse nüansi juurde suvikõrvits. Järjekordselt üks retsept, mis on ennast sisse juurind meie pere lemmikutesse.

Kana-kodujuustulasanje

12 lasanjeplaati

Kana-tomatikaste:

1 sibul

1 küüslauguküüs

400 gr kanafileed

1 väiksem suvikõrvits

1 purk (400 gr) purustatud tomateid

õli

soola, pipart

Juustukaste:

400 gr kodujuustu

100 gr riivjuustu

aroomisoola

Katteks:

100 gr riivjuustu

Kana-kodujuustulasanje

Haki sibul ning küüslauk ja prae õlis klaasjaks. Lisa väikesteks tükkideks tükeldatud kanafilee ning pruunista. Maitseta broilerimaitseainega. Tükelda suvikõrvits väikesteks kuubikuteks. Lisa suvikõrvits kanale ning pruunista paar minutit pidevalt segades. Lisa tomatid ning lase kastmel keema tõusta. Maitsesta soola ja pipraga. Hauta pannil nii 6-7 minutit.

Juustukastme tarvis sega omavahel kodujuust ja riivjuust ning maitsesta aroomisoolaga.

Pane lasanjevormi põhja esimese kihina kanakaste, selle peale lasanjeplaadid, järgmisena kiht juustukastet, peale plaadid jne. Peaks saama 4 lasanjeplaadi kihti. Kõige viimaseks kihiks jäta tomatikaste kanaga. Puista peale riivjuust.

Küpseta 200°C juures 30 minutit.

Jaga oma mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s