Kana-kodujuustulasanje

Oii kuidas ma vitsutaks seda lasanjet süüa.  Kui tavaline hakklihalasanje, mis on ka muidugi kiiduväärt asi, siis kana-kodujuustulasanje on mulle isiklikult rohkem meeltmööda. No päris Garfieldi kombel lasanje lasanje järel seda sisse ei pugiks, kuid kindel on see, et kaks tükikest läheb ikka tavaliselt käiku küll. Eriti hea just soojalt. Juust juustu peal ju, nämmm. Lisaks kanale annab mõnusa omapoolse nüansi juurde suvikõrvits. Järjekordselt üks retsept, mis on ennast sisse juurind meie pere lemmikutesse.

Kana-kodujuustulasanje

12 lasanjeplaati

Kana-tomatikaste:

1 sibul

1 küüslauguküüs

400 gr kanafileed

1 väiksem suvikõrvits

1 purk (400 gr) purustatud tomateid

õli

soola, pipart

Juustukaste:

400 gr kodujuustu

100 gr riivjuustu

aroomisoola

Katteks:

100 gr riivjuustu

Kana-kodujuustulasanje

Haki sibul ning küüslauk ja prae õlis klaasjaks. Lisa väikesteks tükkideks tükeldatud kanafilee ning pruunista. Maitseta broilerimaitseainega. Tükelda suvikõrvits väikesteks kuubikuteks. Lisa suvikõrvits kanale ning pruunista paar minutit pidevalt segades. Lisa tomatid ning lase kastmel keema tõusta. Maitsesta soola ja pipraga. Hauta pannil nii 6-7 minutit.

Juustukastme tarvis sega omavahel kodujuust ja riivjuust ning maitsesta aroomisoolaga.

Pane lasanjevormi põhja esimese kihina kanakaste, selle peale lasanjeplaadid, järgmisena kiht juustukastet, peale plaadid jne. Peaks saama 4 lasanjeplaadi kihti. Kõige viimaseks kihiks jäta tomatikaste kanaga. Puista peale riivjuust.

Küpseta 200°C juures 30 minutit.

Advertisements

Jaga oma mõtteid

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s