Ahjušnitsel juustuga

Ahjušnitsel on kiirelt ja lihtsalt valmiv toit, mis erinevalt tavapärasest šnitslist ei vaja hoogsat tampimist ega pannil praadimist. Ahjušnitsel küpseb ahjus ning lisaboonusena on juures juust. Midagi ka juustusõprade kategooriasse. Ja muidugi kui tegemist on juustuga toidus, siis maitseb toit kõige paremini soojalt, nii ka ahjušnitsliga. No ja juurde väike ahjukartul (valik tee siit) ja värske salat ning tegus õhtusöök võib alata.

Ahjušnitsel juustuga

500 gr sealiha (välisfileed)

2 muna

soola, pipart

150 gr juustu

1,5 dl riivsaia

Lõika liha umbes 1 cm ja juust 0,5 cm paksusteks viiludeks.

Klopi munad lahti, maitsesta soola ja pipraga. Kasta sealiha munasse. Kasta ka juustuvill ühelt poolelt munasse ja aseta sealihale. Paneeri saadud šnitsel riivsaias ja aseta ahjuvormi. Küpseta 190°C juures 30 minutit.

Ahjušnitsel juustuga

Retsepti päritolu: Kodukiri jaanuar 2009

 

Jaga oma mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s