Ahjušnitsel juustuga

Ahjušnitsel on kiirelt ja lihtsalt valmiv toit, mis erinevalt tavapärasest šnitslist ei vaja hoogsat tampimist ega pannil praadimist. Ahjušnitsel küpseb ahjus ning lisaboonusena on juures juust. Midagi ka juustusõprade kategooriasse. Ja muidugi kui tegemist on juustuga toidus, siis maitseb toit kõige paremini soojalt, nii ka ahjušnitsliga. No ja juurde väike ahjukartul (valik tee siit) ja värske salat ning tegus õhtusöök võib alata.

Ahjušnitsel juustuga

500 gr sealiha (välisfileed)

2 muna

soola, pipart

150 gr juustu

1,5 dl riivsaia

Lõika liha umbes 1 cm ja juust 0,5 cm paksusteks viiludeks.

Klopi munad lahti, maitsesta soola ja pipraga. Kasta sealiha munasse. Kasta ka juustuvill ühelt poolelt munasse ja aseta sealihale. Paneeri saadud šnitsel riivsaias ja aseta ahjuvormi. Küpseta 190°C juures 30 minutit.

Ahjušnitsel juustuga

Retsepti päritolu: Kodukiri jaanuar 2009

 

Advertisements

Jaga oma mõtteid

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s