Hakklihapall seeneüllatusega

Üllatus-üllatus … just just hakklihapalli sees on omamoodi üllatus – hakklihapallid seene ja sinihallitusjuustu täidisega.

Seened ja sinihallitusjuust on taaskord üks match made in heaven. Need hakklihapallid on natuke pidulikum versioon, kuid samas sobivad hästi kaasa pakkida ka suvisel ajal piknikule. Kuigi jah, soojalt on sinihallitusjuustu-seene täidis parim.

Hakklihapall seeneüllatusega

500 gr segahakkliha (veise- ja sealiha segu)

180 gr šampinjone (1 karp nii umbes 13 tk)

50 gr sinihallitusjuustu

1 muna

1 väike sibul

2 spl riivsaia

3 spl tomatipastat

peotäis hakitud peterselli

soola, pipart

aroomisoola

0,5 tl magusa paprika pulbrit (või lihtsalt paprika pulbrit)

2 spl võid

 Hakklihapall seeneüllatusega

Pese šampinjonid ning eemalda seentelt varre osa. Varreosadest (tükeldatud) saad hiljem hakklihapallide kõrvale seenemekise kastme teha.

Sulata pannil või ning prae seeni pannil kergelt mõlemalt poolt. Maitsesta aroomisoolaga.

Sega kokku hakkliha segu ehk sega omavahel hakkliha, muna, tükeldatud sibul, tomatipasta, riivsai ja petersell. Maitsesta soola, pipra ja magusa paprika pulbriga. Sega korralikult läbi.

Pane iga seenekübara sisse tükike sinihallitusjuustu ja mässi seente ümber hakklihasegu, nii et seen oleks ilusti hakklihaga kaetud. Vormi kena ümmargune hakklihapall.

Küpseta eelsoojendatud ahjus 180°C juures 25 minutit.

Nagu öeldud parimad soojalt 🙂

Advertisements

Jaga oma mõtteid

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s