Krõbe kanarull peekoni ja sulatatud juustuga

Tükk aega istusin ja mõtlesin, et mis ma selle retsepti kohta ka kirjutan ja mitte selles osas, et retsept oleks pettumust tekitanud, vaid pigem just, et tegemist oli nii hea kanapalaga, et ei oskagi kohe kuskilt alustada. Ja-jah … nuga kahvel kätte ja alusta otsast tüki lõikamisega ja nautimisega. Vot nii jah … nautimisega. Viimati tegime seda kanarulli kodus jõulude ajal ja taaskord tõdesime, et on ikka häid kooslusi küll. Suitsupeekon ja kana on ühed väga head semud.  Juurde ahjukartul või riis ning tegus õhtusöök ongi olemas.

Krõbe kanarull suitsupeekoni ja sulatatud juustu täidisega

4 kanafileed

4 viilu suitsupeekonit

4 spl sulatatud juustu (maitserohelisega)

2 muna

riivsaia paneerimiseks

soola, pipart, tšillimaitseainet

õli praadimiseks

Tambi kanafileed lihahaamriga õhemaks. Maitsesta soola ja pipraga. Määri kanafilee ühele küljele sulatatud juustu nii 1 spl jagu. Aseta peale peekoniviil ja keera kanafilee rulli. Kinnita hambatikkudega, et fileerull paneerimisel ja praadimisel ilusti kinni püsiks.

Klopi munad lahti ja maitsesta tšillimaitseainega. Kasta kanarullid munasegusse ja seejärel paneeri riivsaias. Prae pannil rullid igalt küljelt kuldpruuniks ja krõbedaks. Pane ahju 180°C juurde järelküpsema nii 20 minutiks.

Serveeri ahjukartuli ja värske salatiga.

PS: Tšillimaitseainetest on minu vaieldamatuks lemmikuks saanud Santa Maria Chili Explosion

Advertisements

3 Comments Add yours

  1. Anonüümne ütles:

    minu lemmik 🙂

  2. Kadri ütles:

    Aitäh hea retsepti eest! Täna õhtul mässasin, kartsin, et laguneb laiali, aga kõik tuli väga hästi välja.

    1. kirsiku ütles:

      Rõõm kuulda, et õnnestus 🙂

Jaga oma mõtteid

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s