Tükk aega istusin ja mõtlesin, et mis ma selle retsepti kohta ka kirjutan ja mitte selles osas, et retsept oleks pettumust tekitanud, vaid pigem just, et tegemist oli nii hea kanapalaga, et ei oskagi kohe kuskilt alustada. Ja-jah … nuga kahvel kätte ja alusta otsast tüki lõikamisega ja nautimisega. Vot nii jah … nautimisega. Viimati tegime seda kanarulli kodus jõulude ajal ja taaskord tõdesime, et on ikka häid kooslusi küll. Suitsupeekon ja kana on ühed väga head semud. Juurde ahjukartul või riis ning tegus õhtusöök ongi olemas.
4 kanafileed
4 viilu suitsupeekonit
4 spl sulatatud juustu (maitserohelisega)
2 muna
riivsaia paneerimiseks
soola, pipart, tšillimaitseainet
õli praadimiseks
Tambi kanafileed lihahaamriga õhemaks. Maitsesta soola ja pipraga. Määri kanafilee ühele küljele sulatatud juustu nii 1 spl jagu. Aseta peale peekoniviil ja keera kanafilee rulli. Kinnita hambatikkudega, et fileerull paneerimisel ja praadimisel ilusti kinni püsiks.
Klopi munad lahti ja maitsesta tšillimaitseainega. Kasta kanarullid munasegusse ja seejärel paneeri riivsaias. Prae pannil rullid igalt küljelt kuldpruuniks ja krõbedaks. Pane ahju 180°C juurde järelküpsema nii 20 minutiks.
Serveeri ahjukartuli ja värske salatiga.
PS: Tšillimaitseainetest on minu vaieldamatuks lemmikuks saanud Santa Maria Chili Explosion
minu lemmik 🙂
Aitäh hea retsepti eest! Täna õhtul mässasin, kartsin, et laguneb laiali, aga kõik tuli väga hästi välja.
Rõõm kuulda, et õnnestus 🙂