Krõbekana maisihelveste ja juustuga

Olime mingi hetk koju ostnud hommikusöögihelbeid, selliseid ilma suhkruta ja tavalisi, mitte mingeid fäänsisi Kellgosi omasi. Ja nagu arvata oli, siis ei kippund neid keegi eriti sööma. Seega tuli neist midagi muud valmistada ja erinevates blogides ringi surfates jäigi silma, et maisihelbeid kasutatakse ka paneerimiseks …. nagu liiga perfect … ja saigi proovitud. Muidu oli päris ok, kuid kate oli natuke liiga kõva ja juustu poolest soovitan kasutada mõnda tugevamaitselist juustu, nii on mekk kindlasti parem. Lisandiks juurde sobivad hästi mesised ahjuköögiviljad.

Krõbekana mesiste ahjujuurviljadega

4 kanakintsu

150 gr maitsestamata maisihelbeid

120 gr riivjuustu (soovitatavalt tugevamaitselist juustu)

soola, pipar, broilerimaitseainet

 

Maitsesta kanakintsud igast küljest soola, pipra ja broilerimaitseainega.

Purusta maisihelbed ning sega läbi riivjuustuga. Paneeri kanakintse helbe-juustusegus nii, et kõik küljed oleksid kaetud. Peamisele pinnale võid panna natuke rohkem paneeringut. Küpseta 200°C juures 40-45 minutit.

Lisandiks juurde sobivad hästi mesised ahjuköögiviljad, mille retsepti leiad siit.

Retsepti algallikas: Maitsev seiklus toidublogi

Krõbekana maisihelveste ja juustuga

Jaga oma mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s