Krõbekana maisihelveste ja juustuga

Olime mingi hetk koju ostnud hommikusöögihelbeid, selliseid ilma suhkruta ja tavalisi, mitte mingeid fäänsisi Kellgosi omasi. Ja nagu arvata oli, siis ei kippund neid keegi eriti sööma. Seega tuli neist midagi muud valmistada ja erinevates blogides ringi surfates jäigi silma, et maisihelbeid kasutatakse ka paneerimiseks …. nagu liiga perfect … ja saigi proovitud. Muidu oli päris ok, kuid kate oli natuke liiga kõva ja juustu poolest soovitan kasutada mõnda tugevamaitselist juustu, nii on mekk kindlasti parem. Lisandiks juurde sobivad hästi mesised ahjuköögiviljad.

Krõbekana mesiste ahjujuurviljadega

4 kanakintsu

150 gr maitsestamata maisihelbeid

120 gr riivjuustu (soovitatavalt tugevamaitselist juustu)

soola, pipar, broilerimaitseainet

 

Maitsesta kanakintsud igast küljest soola, pipra ja broilerimaitseainega.

Purusta maisihelbed ning sega läbi riivjuustuga. Paneeri kanakintse helbe-juustusegus nii, et kõik küljed oleksid kaetud. Peamisele pinnale võid panna natuke rohkem paneeringut. Küpseta 200°C juures 40-45 minutit.

Lisandiks juurde sobivad hästi mesised ahjuköögiviljad, mille retsepti leiad siit.

Retsepti algallikas: Maitsev seiklus toidublogi

Krõbekana maisihelveste ja juustuga

Advertisements

Jaga oma mõtteid

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s