Piparkoogikreem

Ja pühapäeval juba saabumas teine advent. Teiseks advendiks soovitan piparkoogikreemi. Kergelt kohvimekine ja väikse piparkoogikrõmpsuga magustoit on sobiv jõuluaja ootuseks ning maiustamiseks kumava küünlavalguse saatel.

Piparkoogikreem

2 želatiinilehte

1,5 dl vahukoort

0,5 dl suhkrut

250 gr kohupiima

1 tl vanillisuhkrut

2 munavalget

10 piparkooki

 

Leota želatiinilehti külmas vees 10 minutit, seejärel sulata suhkruga maitsestatud kuumas kohvis ja jahuta. Purusta piparkoogid. Maitsesta kohupiim vanillisuhkruga ning vahusta munavalged. Lisa želatiini-kohvilahus kohupiima hulka. Tõsta hulka munavalged ja pool piparkoogipurust. Pane segu pokaalidesse kihiti ülejäänud piparkoogipuruga. Lase külmakapis mõned tunnid tarretuda. Serveerimisel võid kaunistada piparkoogidega.

Piparkoogikreem

Retsepti päritolu: Kodukiri, jaanuar 2010.
Advertisements

Jaga oma mõtteid

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s