Soe-juustune kanawrap

Pean siinkohal tunnistama, et olen enda jaoks leidnud uue sõltuvust tekitava toidu. Kui senimaani oli üks mu nõrkusi kodune kanatortilla, siis talve tulekuga ja sooviga süüa midagi sooja, sündiski hoopis soe kanawrap, milles on mõnusalt juustu ja parajalt vürtsikust. Vürtsikust saab ise reguleerida täpelt niipalju, kuipalju magusat tšillikastet kokkaja wrapile lisab.

Hetkel olen ma sellest retseptist nii vaimustuses, et võiksin seda süüa nii hommiku-, lõuna- kui õhtusöögiks. No nii ja jälle tuli sooja kanawrapi isu peale.

Soe-juustune kanawrap

4 tortillat

4 spl magusat tšillikastet (sweet chilli sauce)

250 gr kanafileed

1 värske kurk

1 paprika

salatilehti 4-8 tk

200 gr riivjuustu

soola, pipart, broilerimaitseainet

õli kana praadimiseks

200 gr hapukoort

1 pakk dipikastme pulbrit (küüslaugu dipikaste või murulaugu dipikaste, viimane oli vist firmalt Taffel)

 Soe-juustune kanawrap

Tükelda kanafilee, prae pannil ja maitsesta soola, pipra ja broilerimaitseainega.

Tükelda paprika ja viiluta kurk poolkuuviiludeks.

Sega valmis dipikaste ehk sega hapukoor ja dipikastme pulber.

Kuumuta pann keskmisel kuumusel ja pane tortilla pannile. Õli ei ole vaja tortilla alla panna.

Määri tortillale 1 spl jagu (või maitse järgi) magusat tšillikastet. Raputa peale riivjuustu. Lase riivjuustul kergelt sulada.

Pane tortilla keskele riivjuustu peale salatileht (või kaks). Laota salatilehele kanatükke, paprikatükke ja kurgiviile. Pane peale dipikastet.

Murra tortilla kokku järgmiselt: kõigepealt keera keskele kokku üks alumine äär, seejärel keera selle ääre peale vasakpoolne äär ja viimasena keera kõige peale parempoolne äär, nii et moodustuks taskulaadne tortilla. Suru kergelt pannilabadaga peale, et servad ilusti kokku jääksid.

PS! Ära hoia liiga kaua tortillat pannil, muidu muutub see liiga krõmpsuks ja nii on seda raske kokku keerata.

 

Serveeri kindlasti soojalt.

Soe-juustune kanawrap

Advertisements

4 Comments Add yours

  1. Greta ütles:

    Asendasin tšillikastme merevaiguga ja dipikastme asemel panin Felixi küüslaugukastet. Lisasin wrapile ka tomatit ning tuli väga väga hea. Aitäh retsepti eest!

  2. Sander ütles:

    Täname retsepti eest. Väga maitsev oli 🙂

  3. Anonüümne ütles:

    Lisa kanafileele shampinjone,merevaiku ja basiilik.

    1. kirsiku ütles:

      Aitäh soovituse eest! Proovin järgi.

Jaga oma mõtteid

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s