Spagettide ja viinerite sõprus

Facebooki kasutajad on kindlasti märkand, et suuremal kogusel liigub pidevalt sealses keskkonnas ringi mitmeid erinevaid toiduvalmistamise ideid ja nippe. Ja vot kui oli käes spagettide söömise kord, siis meenuski üks idee, mis oli Facebooki vahendusel nähtud. Alati kui neid pilte vaatan käib peast läbi mõte, et ohh ma proovin ka, mida tavaliselt ei jõua või ei viitsi tegelikult. Võtsin, siis ennast kätte ja alustasin ühe lihtsaima nipi proovimisest.

Tegemist on tavaliste spagettide ja viineritega, et siis vaja läheb …

 spagette

viinereid

soola, pipart

riivjuustu

pastakastet

Spagetid tuleb keeta tavapäraselt, kuid enne kui spagette keetma asud, siis tuleks need lükata läbi tükeldatud viinerijuppide.

Peale keetmist praadisin mina spageti-viinerid kergelt pannil läbi, lisasin juurde pastakastme (poest ostetud purgi oma ikka), maitsestasin kogu kupatuse veel endale sobivalt soola ja pipraga. Lõpuks lisasin veel riivjuust ka. Lõppväljanägemine tuli siis järgmine.

Nuh üldkokkuvõtvalt võib öelda, et päris tore oli spagette nii süüa, et neid kahvliga mööda taldrikut taga ajama ei pidanud ning spagetid olid ilusti kohe viineriampsu juures. Samas ei tea ma veel senimaani ühtegi viinerit, mis spagettide keetmiseks vajaliku aja jooksul ise puruks ei keeks ehk siis selleks ajaks kui spagetid olid valmis saanud olid mitmed viinerid juba ka praksti-naksti puruks läinud. Lastele läheksid sellised spagetid kindlasti hästi peale. Lahe amps oli see igatahes küll ja just algul nende ettevalmistus🙂 Proovige järgi, midagi teistmoodi tavapäraste spagettide asemel.

Jaga oma mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s