Suitsukanapirukas

Seekord soolane pirukas. Pirukas, millest jagub söömiseks suuremale seltskonnale või siis väiksemale seltskonnale mitmeks päevaks. Toorjuustust soovitan kasutada Farmi murulauguga toorjuustu. Olen ise proovinud mitmete erinevatega (tavalise toorjuustuga, küüslaugu omaga), kuid parima maitse saab ikka murulaugu omaga. Sobib süüa nii soojalt, kui ka jahtunult. Ütleme ausalt, ühest tükist tavaliselt ei piisa🙂

 

500 gr pärmi-lehttainast

2 suitsukanakoiba

1 punane paprika

175 gr murulauguga toorjuustu (Farmi)

100 gr riivjuustu

1 tl tüümiani

1 dl majoneesi

määrimiseks 1 muna + broilerimaitseainet

 

Sulata tainas ja rulli piklikuks tükiks. Haki kanaliha ja paprika. Prae tükeldatud paprikat kergelt pannil. Sega paprika kana hulka. Sega juurde toor- ja riivjuust, majonees ning hakitud tüümian. Määri segu tainale ja keera tihedalt rulli. Pintselda lahtiklopitud muna broilerimaitseaine seguga ning küpseta ahjus 200°C juures 35-40 minutit. Lase pirukal veidi jahtuda ja lõika siis parajateks tükkideks.

Retsepti päritolu: 100 rooga – pirukad.

Nii saab kõik alguse ja nii kõik lõpeb.

Jaga oma mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s