Suitsukanapirukas

Seekord soolane pirukas. Pirukas, millest jagub söömiseks suuremale seltskonnale või siis väiksemale seltskonnale mitmeks päevaks. Toorjuustust soovitan kasutada Farmi murulauguga toorjuustu. Olen ise proovinud mitmete erinevatega (tavalise toorjuustuga, küüslaugu omaga), kuid parima maitse saab ikka murulaugu omaga. Sobib süüa nii soojalt, kui ka jahtunult. Ütleme ausalt, ühest tükist tavaliselt ei piisa🙂

 

500 gr pärmi-lehttainast

2 suitsukanakoiba

1 punane paprika

175 gr murulauguga toorjuustu (Farmi)

100 gr riivjuustu

1 tl tüümiani

1 dl majoneesi

määrimiseks 1 muna + broilerimaitseainet

 

Sulata tainas ja rulli piklikuks tükiks. Haki kanaliha ja paprika. Prae tükeldatud paprikat kergelt pannil. Sega paprika kana hulka. Sega juurde toor- ja riivjuust, majonees ning hakitud tüümian. Määri segu tainale ja keera tihedalt rulli. Pintselda lahtiklopitud muna broilerimaitseaine seguga ning küpseta ahjus 200°C juures 35-40 minutit. Lase pirukal veidi jahtuda ja lõika siis parajateks tükkideks.

Retsepti päritolu: 100 rooga – pirukad.

Nii saab kõik alguse ja nii kõik lõpeb.

Advertisements

Jaga oma mõtteid

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s