Kana-nuudlisupp

Mis võiks olla veel parem, kui üks kodune kana-nuudlisupp väikse paprika ning hapukurgiga. Mmmmm …. meeletult maitsev. Mulle isegi meeldib jändamine kanakoibadega ehk keetmine, jahutamine ja tükeldamine, kui tulemus on seda kõike väärt. Ja selle supi puhul igatahes on.

2 kanakoiba

1 l vett

1 suur porgand

1 punane paprika

1 sibul

2 hapukurki

1 dl nuudleid

värsket tilli või peterselli

Pane kanakoivad veega keema. Kui kanakoivad on pehmed, võta need puljongist välja, eemalda liha luudelt ja lõika väikesteks tükkideks. Ära kanapuljongit ära viska, see on alus sinu maitsvale supile.

Riivi porgand ning prae pannil õlis. Lisa hakitud sibul, hauta neid õlis madalal kuumusel 5-6 minutit. Lisa tükeldatud paprika ja hauta veel mõni minut.

Lase kanapuljongil uuesti keema tõusta, lisa nuudlid. Lase mõned minutit keeda ning seejärel lisa hautatud köögiviljad ja kanatükid. Lase mõni minut keeda. Lisa tükeldatud hapukurgid.

Maitsesta soola ja pipraga. Kui sulle tundub, et kanapuljongit on vähe lisa supile vett ning kanapuljongikuubik.

 Retsepti päritolu: 100 rooga – Supid, vormiroad, pirukad.

Jaga oma mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s