Kana-nuudlisupp

Mis võiks olla veel parem, kui üks kodune kana-nuudlisupp väikse paprika ning hapukurgiga. Mmmmm …. meeletult maitsev. Mulle isegi meeldib jändamine kanakoibadega ehk keetmine, jahutamine ja tükeldamine, kui tulemus on seda kõike väärt. Ja selle supi puhul igatahes on.

2 kanakoiba

1 l vett

1 suur porgand

1 punane paprika

1 sibul

2 hapukurki

1 dl nuudleid

värsket tilli või peterselli

Pane kanakoivad veega keema. Kui kanakoivad on pehmed, võta need puljongist välja, eemalda liha luudelt ja lõika väikesteks tükkideks. Ära kanapuljongit ära viska, see on alus sinu maitsvale supile.

Riivi porgand ning prae pannil õlis. Lisa hakitud sibul, hauta neid õlis madalal kuumusel 5-6 minutit. Lisa tükeldatud paprika ja hauta veel mõni minut.

Lase kanapuljongil uuesti keema tõusta, lisa nuudlid. Lase mõned minutit keeda ning seejärel lisa hautatud köögiviljad ja kanatükid. Lase mõni minut keeda. Lisa tükeldatud hapukurgid.

Maitsesta soola ja pipraga. Kui sulle tundub, et kanapuljongit on vähe lisa supile vett ning kanapuljongikuubik.

 Retsepti päritolu: 100 rooga – Supid, vormiroad, pirukad.
Advertisements

Jaga oma mõtteid

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s