Juustuburgerisupp

Üks rammus ja korraliku kõhutäie andev supp. Meie pere lemmik ja just meespere lemmik. Ei teagi, miks supi nimi on juustuburgerisupp, kuid retsepti allikas põhjendab seda sellega, et antud supis on olemas kõik, mis ühes korralikus burgeris olema peab, tarvis on vaid juurde võtta saia ja hapukurki. Igatahes meie teeme seda suppi tihti ja kui meespool avastab, et potis on ootamas just juustuburgerisupp, siis on lai naeratus näol garanteeritud.

 

400 gr hakkliha

1 sibul

2 küüslauguküünt

1 sl jahu

1,5 l lihapuljongit

2 keskmist kartulit

1 purk (400 gr) purustatud tomateid

200 gr riivitud juustu

170 gr tomatipastat

0,5 dl ketšupit

2 sl mahedat sinepit

soola, pipart

 

Haki sibul ja küüslauk. Kuumuta koos hakklihaga poti põhjas, kuni liha pruunistub. Lisa jahu, sega läbi ja kuumuta paar minutit. Vala juurde puljong ja tükeldatud kartulid. Kuumuta keemiseni, sega aeg-ajalt. Alanda kuumust ja keeda nõrgemal tulel 10 minutit, kuni kartulid on pehmed. Sega hulka purustatud tomatid, riivjuust, tomatipasta, ketšup ja sinep. Jätka kuumutamist ja sega, kuni juust on sulanud. Maitsesta soola ja pipraga.

Retsepti päritolu: Kodukiri, jaanuar 2010.
Advertisements

2 Comments Add yours

  1. hey ütles:

    Mitmele inimesele see on?

    1. Jagub ilusti kuni 6-le inimesele. Või, siis kolmeliikmelisele perele kaheks päevaks 😉

Jaga oma mõtteid

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s