Grillitud juurviljad

Vahelduseks šašlõkile ja grillvorstidele ka juurviljad, mis tegeliklt maitsevad uskumatult hästi ning sobivad suurepäraselt liharoogade kõrvale. Kergema kõhutäie soovijatele parim amps ning värskete juurviljasõprade lemmik. Antud kogusest saab ligi 10 varrast.

 

2 suvikõrvitsat                                                                                              

2 paprikat                                                                                      

1 karp kirsstomateid                                                                  

bambustikud (grilltikud)         

 Grillõli:

2 küüslauguküünt

1 spl mett

1 dl õli

soola, pipart

                                                                                                              

Tükelda juurviljad (suvikõrvits, paprika) suuremateks tükkideks. Suvikõrvits umbes 1 cm laiuseks. Leota vardaid vees, et need grillile panneks põlema ei süttiks. Suru juurviljad ja tomat vaheldumisi vardasse. Sega kokku grillõli. Küüslauk suru läbi küüslaugupressi. Pintselda õli juurviljavarrastele. Küpseta grillil 7-10 min ehk kuni juurviljad on küpsed. Grillides võid vardaid ka aeg-ajalt veel grillõliga üle pintseldada. Serveeri soojalt.

Kui tõesti ilma lihata ei saa :), siis võib vardasse juurvilja ja tomati vahele pikkida ka vorstikesi.

Advertisements

One Comment Add yours

Jaga oma mõtteid

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s