Grillitud juurviljad

Vahelduseks šašlõkile ja grillvorstidele ka juurviljad, mis tegeliklt maitsevad uskumatult hästi ning sobivad suurepäraselt liharoogade kõrvale. Kergema kõhutäie soovijatele parim amps ning värskete juurviljasõprade lemmik. Antud kogusest saab ligi 10 varrast.

 

2 suvikõrvitsat                                                                                              

2 paprikat                                                                                      

1 karp kirsstomateid                                                                  

bambustikud (grilltikud)         

 Grillõli:

2 küüslauguküünt

1 spl mett

1 dl õli

soola, pipart

                                                                                                              

Tükelda juurviljad (suvikõrvits, paprika) suuremateks tükkideks. Suvikõrvits umbes 1 cm laiuseks. Leota vardaid vees, et need grillile panneks põlema ei süttiks. Suru juurviljad ja tomat vaheldumisi vardasse. Sega kokku grillõli. Küüslauk suru läbi küüslaugupressi. Pintselda õli juurviljavarrastele. Küpseta grillil 7-10 min ehk kuni juurviljad on küpsed. Grillides võid vardaid ka aeg-ajalt veel grillõliga üle pintseldada. Serveeri soojalt.

Kui tõesti ilma lihata ei saa🙂, siis võib vardasse juurvilja ja tomati vahele pikkida ka vorstikesi.

One Comment Add yours

Jaga oma mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s