Küpsisemagustoit

Selle retsepti idee pärineb Selveris müüdavast küpsisemagustoidust. Nii hea asi oli aga kaua sa ikka ostad seda pisikeste karbikeste kaupa, seega tuli ise kodus valmistada ja veel parem magustoit tuli välja. Kuna seda on nii lihtne valmistada, siis saab selle tegemisega hakkama igaüks, ka see kellel köögipoolel suurem kogemus puudub. Ja tulemus on maitsev-maitsev-maitsev.

2 pakki küpsiseid (Selga küpsised üks kakaoga, teine tavaline)
500 gr hapukoort
5 spl suhkrut
3 spl kakaod
1 purk kirsikompotti kivideta ja kompotivedelikku

Purusta küpsised väiksemateks tükkideks ja aseta suuremasse kaussi. Sega küpsised läbi hapukoorega. Maitsesta suhkru ja kakaoga. Lisa 6 spl kirsikompoti vedelikku ning peaaegu kõik kirsid. Jäta mõned kirsid ka kaunistuseks. Sega segu korralikult läbi. Jaga segu väiksematesse kaussidesse ja aseta külmkappi. Lase seista külmkapis 2-3 tundi, senikaua kuni küpsised on muutunud pehmeks.
Serveerida võib muidugi ka samast suurest kausist, milles kogu segu sai kokku segatud.

Jaga oma mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s