Küpsisemagustoit

Selle retsepti idee pärineb Selveris müüdavast küpsisemagustoidust. Nii hea asi oli aga kaua sa ikka ostad seda pisikeste karbikeste kaupa, seega tuli ise kodus valmistada ja veel parem magustoit tuli välja. Kuna seda on nii lihtne valmistada, siis saab selle tegemisega hakkama igaüks, ka see kellel köögipoolel suurem kogemus puudub. Ja tulemus on maitsev-maitsev-maitsev.

2 pakki küpsiseid (Selga küpsised üks kakaoga, teine tavaline)
500 gr hapukoort
5 spl suhkrut
3 spl kakaod
1 purk kirsikompotti kivideta ja kompotivedelikku

Purusta küpsised väiksemateks tükkideks ja aseta suuremasse kaussi. Sega küpsised läbi hapukoorega. Maitsesta suhkru ja kakaoga. Lisa 6 spl kirsikompoti vedelikku ning peaaegu kõik kirsid. Jäta mõned kirsid ka kaunistuseks. Sega segu korralikult läbi. Jaga segu väiksematesse kaussidesse ja aseta külmkappi. Lase seista külmkapis 2-3 tundi, senikaua kuni küpsised on muutunud pehmeks.
Serveerida võib muidugi ka samast suurest kausist, milles kogu segu sai kokku segatud.

Advertisements

Jaga oma mõtteid

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s