Kurgi-küüslaugu dipikaste

Küüslaugune dipikaste, mis sobib hästi kala kõrvale kui ka koduste kotletide kõrvale. Samas parimat kaaslast krabipulgapirukate dippimiseks ei leiagi.

2 marineeritud kurki

1 suurem küüslauguküüs

400 gr hapukoort

½ dl majoneesi

aroomisoola

Tükelda kurk väga väikesteks kuubikuteks. Sega hapukoor ja majonees omavahel, lisa juurde tükeldatud kurk ja purustatud küüslauk. Maitsesta aroomisoolaga. Pane pooleks tunniks külma, et maitsed jõuaksid seguneda.

 

Jaga oma mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s