Kurgi-küüslaugu dipikaste

Küüslaugune dipikaste, mis sobib hästi kala kõrvale kui ka koduste kotletide kõrvale. Samas parimat kaaslast krabipulgapirukate dippimiseks ei leiagi.

2 marineeritud kurki

1 suurem küüslauguküüs

400 gr hapukoort

½ dl majoneesi

aroomisoola

Tükelda kurk väga väikesteks kuubikuteks. Sega hapukoor ja majonees omavahel, lisa juurde tükeldatud kurk ja purustatud küüslauk. Maitsesta aroomisoolaga. Pane pooleks tunniks külma, et maitsed jõuaksid seguneda.

 

Advertisements

Jaga oma mõtteid

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s