Krabipulgapirukad

Väiksed ampsukad, mis sobivad piknikule kui ka niisama väikseks nosimiseks. Ülihead koos kurgi-küüslaugu dipikastmega.

500 gr pärmi-lehttaigent

300 gr pakk krabipulki

1 muna

broilerimaitseainet

natuke jahu taigna rullimisel

Rulli taigen lahti ning lõika sobiva suurusega ruudukesed. Aseta igale ruudukesele krabipulk ja suru taigna ääred kokku. Klopi eraldi kausis lahti muna ning maitsesta broilerimaitseainega. Pintselda pirukad munaseguga üle ning aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 200 °C juures seni kuni pirukad on pealt mõnusalt pruunikad. Serveeri koos kurgi-küüslaugu dipikastmega.

Minu üks väike kiiks soolaste pirukate küpsetamise puhul on, et maitsestan muna, millega pirukaid enne ahju panekut katan, natukese broilerimaitseainega. Nii saavad pirukad ilusa värvuse ning ka parema maitse.

Jaga oma mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s