Krabipulgapirukad

Väiksed ampsukad, mis sobivad piknikule kui ka niisama väikseks nosimiseks. Ülihead koos kurgi-küüslaugu dipikastmega.

500 gr pärmi-lehttaigent

300 gr pakk krabipulki

1 muna

broilerimaitseainet

natuke jahu taigna rullimisel

Rulli taigen lahti ning lõika sobiva suurusega ruudukesed. Aseta igale ruudukesele krabipulk ja suru taigna ääred kokku. Klopi eraldi kausis lahti muna ning maitsesta broilerimaitseainega. Pintselda pirukad munaseguga üle ning aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 200 °C juures seni kuni pirukad on pealt mõnusalt pruunikad. Serveeri koos kurgi-küüslaugu dipikastmega.

Minu üks väike kiiks soolaste pirukate küpsetamise puhul on, et maitsestan muna, millega pirukaid enne ahju panekut katan, natukese broilerimaitseainega. Nii saavad pirukad ilusa värvuse ning ka parema maitse.

Advertisements

Jaga oma mõtteid

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s