Hakkliha-oa supp

Taaskord midagi, mis valmib väga kiirelt ja lihtsalt. Samas väga toitev ja suhteliselt rammus supp. Parim supikõrvane on viiluke leiba küüslaugujuustuga.

200 g hakkliha

3 kartulit

1 väike sibul

1 purk konservube tomatikastmes

3 spl vürtsikat ketšupit

1 kanapuljongikuubik

1 veiselihapuljongikuubik

õli, sool, pipar, magusa paprika pulber

 

Prae tükeldatud sibul pannil klaasjaks ning sega seejärel ketšupiga. Lisa hakkliha ja pruunista. Maitseta soola ja pipraga. Keega kartulikuubikud 1 liitris vees polpehmeks. Lisa vette ka juba puljongikuubikud. Kui kartulid on poolpehmed lisa ka hakkliha ja ubade konserv. Maitsesta magusa paprika pulbriga ja vajadusel veel soola ja pipraga. Kuna puljongikuubikud annavad piisavalt soolsasust, siis ole soola lisamisega ettevaatlik. Keeda suppi umbes 15 minutit tasasel tulel.

Kuna ma ise suur sibulasõber ei ole, siis avastasin enda jaoks nipi, kuidas sibula maitset paremaks ja magusamaks muuta. Nimelt kui olen sibula pannil läbi kuumutanud lisan juurde paar kolm supilusikat ketšupit ning praen veel natuke. Selline sibul on maitselt palju parem ja annab toitudelegi väikse nüansi juurde.

Jaga oma mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s