Hakkliha-oa supp

Taaskord midagi, mis valmib väga kiirelt ja lihtsalt. Samas väga toitev ja suhteliselt rammus supp. Parim supikõrvane on viiluke leiba küüslaugujuustuga.

200 g hakkliha

3 kartulit

1 väike sibul

1 purk konservube tomatikastmes

3 spl vürtsikat ketšupit

1 kanapuljongikuubik

1 veiselihapuljongikuubik

õli, sool, pipar, magusa paprika pulber

 

Prae tükeldatud sibul pannil klaasjaks ning sega seejärel ketšupiga. Lisa hakkliha ja pruunista. Maitseta soola ja pipraga. Keega kartulikuubikud 1 liitris vees polpehmeks. Lisa vette ka juba puljongikuubikud. Kui kartulid on poolpehmed lisa ka hakkliha ja ubade konserv. Maitsesta magusa paprika pulbriga ja vajadusel veel soola ja pipraga. Kuna puljongikuubikud annavad piisavalt soolsasust, siis ole soola lisamisega ettevaatlik. Keeda suppi umbes 15 minutit tasasel tulel.

Kuna ma ise suur sibulasõber ei ole, siis avastasin enda jaoks nipi, kuidas sibula maitset paremaks ja magusamaks muuta. Nimelt kui olen sibula pannil läbi kuumutanud lisan juurde paar kolm supilusikat ketšupit ning praen veel natuke. Selline sibul on maitselt palju parem ja annab toitudelegi väikse nüansi juurde.

Advertisements

Jaga oma mõtteid

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s